Olga, to równie sprawdzona informacja jak z łepem? Mam mocno mieszane uczucia w stosunku do takich rewelacji- jakie to ma przełożenie na jego (swoją drogą dość marną) grę aktorska?
tak tak, Olga, a poza nim jeszcze Wojewodzki, Zebrowski, mlody Stuhr, Karolak i kto tam sie jeszcze nawinie plotkarskim portalom 👀 😁
poza tym zadna z nas sie z nim nie umawia (jeszcze) 😂 nawet jesli jest gejem, w co ja akurat osobiscie bardzo watpie, ale nawet jesli to nie sprawia to ze jest mniej przystojny, czy ze jest gorszym aktorem. Tu sie musze nie zgodzic z Averis - ja jego gre aktorska uwielbiam i przysiegam, ze nie ma ona nic wspolnego z jego slicznymi oczami 😜 oczy swoja droga, a gra swoja 😉
ovca, a jak inaczej mam to zrobic? 😁 moj dziadek jest fajny, nagra mi wszystko o co poprosze a potem jeszcze ze mna obejrzy i bedzie sie smial razem ze mna 😎 to skarb miec takiego dziadka 😅 😅 😅
ja zaczęłam oglądać amerykańską Brzydulę w sumie aż taka brzydka nie jest, ale za to fajne ciacho tam gra 😜 😁 a Brzydulę Kolumbijską porzucilam chyba na 10 odcinku bo irytował mnie ten lektor 🙄
wiecie może czy gdzieś w seci będzie można oglądać online KSD ? 😀