O kurka... Troszkę za dużo powietrza dziewczynie się zassało 😂 Pewnie chciała wyjść na szczupłą a przez to wyszła na "dziwadło", bo rzeczywiście na pierwszy rzut oka wygląda to ciut NIEnormalnie.
ninevet, jasne, nie przeczę, że niektórzy mają wystające żebra + brak ćwiczeń i aktywności fizycznej powoduje, ze nie wygląda to przyjemnie ( ale to można załatwić ćwiczeniami) Natomiast tutaj mamy do czynienia z bardzo mocnym wciągnięciem brzucha. Z resztą popatrz, ona ma wyprostowane ręce, opierając sie na nich, jeszcze wyciąga się do góry, co sprawia, że podnosi i wypycha do przodu klatkę piersiową i żebra. nic trudnego, można poćwiczyć przed lustrem i popatrzyć na efekty.
Strzyga - ja próbowalam tak wciągnąć brzuch i owszem, żebra mi wyszly na wierzch, ale i tak nie zrobilo mi sie takie meeega wgłębienie pod żebrami. Ona chyba ma jednak jakąś wadę budowy
ja tez mam tak wystajace dolne zebra. Zaden lekarz nie stwierdzil w tym wady budowy. Nie ma krzywego kregoslupa ani innych kosci czy kosteczek. Taka uroda matki polki.