Forum towarzyskie »

BrzydUla

Olga tak. Zalamalam sie. Julia jest dziwna a F. Bobek mega sztuczny.
A gdzie mogę obejrzeć odcinek milionerów?
grrr, byłam pewna, że to ma być w sobotę...  🍴
Wiecie czym ja sie załamałam ?! Jak można sie tak ośmieszyć na wizji i mówić że doktor Judym to postać z LALKI ...? No PORAŻKA  🤔wirek:
Julia jest dziwna.

Też to zauważyłem, np. u Szymona Majewskiego troche dziwnie się zachowywała  🤔wirek:
Właśnie, gdzie można obejrzeć milionerów z filipem i julią?
Ja się załamałam... dwóch studentów a wiedze mieli naprawde małą... a pytania łatwe..
Ze sie zapytam

Na jakim serialu jest wzorowana polska podróba tzw. MAjka?
chyba na żadnym....
szepcik, a chyba jednak? 🤔
"Juana la Virgen", wenezuelskie.

http://en.wikipedia.org/wiki/Juana_la_virgen
o, pierwsze słyszę...
własnie na tvn jest powtórka milionerów z brzydulą
[quote author=Seksta link=topic=5137.msg415980#msg415980 date=1261774315]
Julia jest dziwna.

Też to zauważyłem, np. u Szymona Majewskiego troche dziwnie się zachowywała  🤔wirek:
[/quote]

U Majewskiego wszyscy się dziwnie zachowują... niby wyluzowani a tak na prawdę mega spięci silą się na mało zabawne żarty  🤔wirek:

O rety,rety.... 😲
a to nie jest jakaś wada budowy?

Brzuch wciągnęła  😀
Ciacho z niej niezłe  😂 😂
Wylewają się nóżki z pończoch.
O kurka...
Troszkę za dużo powietrza dziewczynie się zassało  😂
Pewnie chciała wyjść na szczupłą a przez to wyszła na "dziwadło", bo rzeczywiście na pierwszy rzut oka wygląda to ciut NIEnormalnie.
a to nie jakis photoshop?
Ja się będę upierać, że to wada budowy.
Mój znajomy ma podobną budowę chociaż mniejszy stopień zaawansowania i "wydęcia" żeber.
Eee, po prostu wciągnęła mocno brzuch. Piersi "wypięła". A ze siedzi przeprostowana,to tak wyszło. Poprobujcie w domu to tez tak bedzie  🤣
Raczej "piersi" niż piersi. /jestem dziś bezlitosna/ . Push up .
Nie ma czym oddychać na domiar złego. 🤔
Donia Aleksandra, nie, zobacz jak cienie na brzuchu się układają.

ninevet, nieee, po prostu ktoś starał się wyglądać lepiej niż wygląda. Trochę nie wyszło.
Kobiety to jednak są okrutne  😂
ninevet, nieee, po prostu ktoś starał się wyglądać lepiej niż wygląda. Trochę nie wyszło.

pewnie masz racje ale nie wierze, że znajomy przez 2 tygodnie wakacji chodził z wciągniętym brzuchem  😉
ninevet, jasne, nie przeczę, że niektórzy mają wystające żebra + brak ćwiczeń i aktywności fizycznej powoduje, ze nie wygląda to przyjemnie ( ale to można załatwić ćwiczeniami)
Natomiast tutaj mamy do czynienia z bardzo mocnym wciągnięciem brzucha. Z resztą popatrz, ona ma wyprostowane ręce, opierając sie na nich, jeszcze wyciąga się do góry, co sprawia, że podnosi i wypycha do przodu klatkę piersiową i żebra. nic trudnego, można poćwiczyć przed lustrem i popatrzyć na efekty.
Strzyga - ja próbowalam tak wciągnąć brzuch i owszem, żebra mi wyszly na wierzch, ale i tak nie zrobilo mi sie takie meeega wgłębienie pod żebrami. Ona chyba ma jednak jakąś wadę budowy

to na pewno jest ta sama wada budowy co ma mój znajomy.
Potęguje to wciągnięty brzuch.
ja tez mam tak wystajace dolne zebra. Zaden lekarz nie stwierdzil w tym wady budowy. Nie ma krzywego kregoslupa ani innych kosci czy kosteczek. Taka uroda matki polki. 
Wiec jesli to nie fotoshop to bleee, mega nieprzyjemny widok jak dla mnie...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się