Forum towarzyskie »

BrzydUla

Taki nic nie znaczący, bez objawowy błędzik 😁
Załamałam się 😂
Ja Brzydulę zaczęłam oglądać ze względu na mojego W., który się zakochał w tym serialu  😵 ani jednego odcinka nie mógł przegapić, na wszelki wypadek wszystkie nagrywał  😂
No i zainspirowana BrzydUlą zrobiłam sobie naszyjnik z pereł  😁 strasznie mi się spodobał  😜
Gdyby ktoś chciał to drugi jest wystawiony w niekońskich ogłoszeniach  😉
kisiel, zaraz sobie obejrzę 🙂 dziękować.
Ja ten serial oglądam sporadycznie. Jest taki sam jak Klan hihi Jak się ogląda jeden odcinek w miesiącu to cały czas wiadomo o co chodzi 😉
juz jak uslyszalam ze ta cala majka do lekarza idzie wiedzialam co sie bedzie dzialo. nie pojedzie do florencji, on z nia, jako matka jego dziecka pewnie sie zejdzie i pusci kantem swoja beznadziejna zonke. juz moge nie ogladac. Gad, dlaczego kazdy polski serial musi byc tak beznadziejnie drewniany i przewidywalny?
a jest gdzies majka online? 😀
Łeee już koniec. Wprawdzie Brzydule zaczęłam oglądać w połowie ale od tamtego czasu strasznie mnie wciągnęło  😜. Teraz czekam na ta "Majkę " zobaczymy co to będzie  😉
Taki nic nie znaczący, bez objawowy błędzik 😁
Załamałam się 😂

taki bez skutkowy  😂

Enii, nie czekaj, nie ma na co. Gra aktorska na wyższym poziomie w Pierwszej Miłości stoi. Szajs jakich mało. A jak w najbliższym czasie jeszcze raz usłyszę "cytologia" to mnie coś trafi.
no co wy  😂 aż taka klapa?
Beznadziejny ten nowy serial... Już w połowie mi sie nie chciało oglądać i poszłam z psem.
In., 100% racji :]
szepcik, Żebyś wiedziała. Pierwszy odcinek i już wiadomo co będzie w dalszych 😂
Ale wątek z cytologia rozwalił mnie 😂

Ups, wyrwało się.
In, przepraszam 😁
szepcik straszna klapa 😂 i zgadzam się z Notarialną,że pierwszy odcinek,a już wiadomo co będzie dalej  😂
Nie żeby coś, ale 'BrzydUla" też była do bólu przewidywalna  😁
Owszem, ale była zdecydowanie lepiej zagrana ; )
Owszem, ale była zdecydowanie lepiej zagrana ; )

COOOOOO?! hahaha  😂 no nie gadaj, takie drewno ze szok! i w jednym i w drugim serialu 😵
W Brzyduli było kilka dobrych ról . Violetta,Przemko,Adam - całkiem fajnie zagrane.
Tytułowa bohaterka była hm... amatorką.
No i na miejscu aktora grającego Marka - chyba bym,marząc o karierze, jakoś nazwisko zmieniła.
Zakończenie było takie pośpieszne - oczekiwałam więcej.
A nowy serial?
Kraków ładnie pokazany .
A na cytologię to już nawet ja w moim wieku będę się bała iść.
Okropnie zabawne  😂
To jest oryginalna produkcja czy też jakaś podróbka?
kujka, owszem, drewno i tu i tu, ale w Brzduli przynajmniej pozory zachowywali. Nie mówię, że gra aktorska była dobra, a że była na wyższym poziomie.

Tania, podróbka.
a gdzie można obejrzec majke?
ale Brzydula była przewidywalna dlatego, że historia jest znana 😉

Kisiel masz rację, da się zobaczyć, ale nie pierwsze odcinki, a ja chcę właśnie od początku... dlatego podbijam pytanie - gdzie mogę zobaczy online/ ściagnąć Brzydulę od początku?
szepcik, otóż to, gdyby nie było zagranicznych Brzydul to nie byłoby wiadomo jak się skończy.. no może dopóki Ula nie zerwała z Piotrem xD Ale to było chyba w 3 odcinku od końca.
w przedostatnim 😉
oglądam właśnie Brzydulę od 133 odcinka, jesli 😎 ktoś wie, jak moge zdobyć wcześniejsze, to pisać

edit: a gó*no - po 3 sekundach pokazał mi się komunikat, że oglądałam już dziś film przez 72 minuty  🍴
szepcik, w takich sytuacjach zwykle wystarczy zrestartować komputer/router czy czym tam zasysasz internet do kompa😉 następuje reset i znowu można 72 minuty:P
Breva, ale nie każdy ma zmienne IP😀
a to już teraz mówisz do mnie po chińsku😀 wybaczcie ale ja komputrowy idiot jestem🙂 no to szepcik - jednak się nie da:P
Breva zmienne IP ma tylko neostrada :P

Szepcik, jak odczekasz chyba 30 minut, to możesz oglądać dalej  😁

Ja liczyłam, że ten koniec BrzydUli potrwa trochę dłużej niż 2 odcinki 🙁
na megavideo mi zasem wyskakuje, że musze poczekać 54min. czasami tylko 7min, albo 14min  😁
dobra, to już wiem - teraz ich przechytrzę  😎
a "Majkę" chyba będe oglądać, bo to kręcone u mnie w mieście - lubię sobie wlasne miasto oglądać w filmach 😉
Ja będąc w pracy minęłam całą ekipę na plantach.
oczywiście zapytałam, co tu kręcą "serial Majka"  😀
Oglądałyście Milionerów z Filipem i Julką ?  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się