Przyznam bez bólu.... Ostatni odcinek totalna komercha i wielkie rozczarowanie. Pojechali po całości... Żeby chociaż na koniec pokazali małe brzydulątka ....
wiecie jaka piosenka leci na końcu, jak się całują? a i czy ma ktoś link do tego odcinka, gdzie Ula dowiaduje się o wypadku Marka? będę wdzięczna. :kwiatek:
Ten o wypadku to chyba przedostatni 😉 Mnie generalnie nic w tym serialu nie śmieszy - te wszystkie żarty, cała ta Violetta - żenuła 😉 ale chcę zobaczyć, jak to się skończy z Ulą i Markiem - choć nawet nie oglądałam ani jednego całego odcinka 😁
Bee. Monika Brodka, Piosenka z Głowy obejrzałam, straszna ta końcówka moim zdaniem ostatnie odcinki to jednak jedna wielka porażka 😵
Właśnie obejrzałam 235 odcinek. Wstyd mi się przyznać ale się od koniec popłakałam 😵 🤬
ja odniosłam wrażenie oglądając ten ostatni odcinek, że był zrobiony tak ''na szybko'' i na ''odwal się'' 😉 trochę się rozczarowalam no ale trudno 😎
Jako całokształt tak. Ale sama końcówka bardzo mi się podobała. 😉
Mnie generalnie nic w tym serialu nie śmieszy - te wszystkie żarty, cała ta Violetta - żenuła 😉 mnie tez nie. i aktorzy tez jacys drewniani. w ogole caly serial strasznie slaby moim zdaniem...
hmm, a można gdzieś zobaczyć resztę odcinków online? ach ten Marek, tak mi kogoś przypomina - cała ta sytuacja też mi coś przypomina 😎 szkoda tylko, że tu się chyba skończy jak w bajce - własnie oglądam 😎
omg, ale syf zapodali na koniec...
A co się stało? zapomniałam oglądnąć 😉
A co się stało? zapomniałam oglądnąć 😉 na poprzedniej stronie jest link.omg, ale syf zapodali na koniec... o właśnie syf.. brakowało mi tego podsumowania 😎
ha ha ha 😂 no żenada 😂 ale w sumie trochę słodkie 😉
edit: zgłoś mnie ktoś do usunięcia, śpię, nie widzę, gdzie piszę...
ej, nie działa mi ten link zapodany przez kisiel 😎 a chcę sobie pooglądać 😎
No cóż, też się trochę rozczarowałam, ale trudno 😉 W sumie szkoda, że już się skończyło ;P
a mnie ostatni odcinek nie podobał się. jak dla mnie kiczowaty i w ogóle przesyrowany do granic możliwości.
powiecie mi, skąd mogę ściągnąć odcinki?
powiecie mi, skąd mogę ściągnąć odcinki? www.brzydula.tvshow.com.pl przy każdym odcinku w komentarzach ktoś wstawia link do ściągnięcia.
Ok, teraz pytanie tępej pały. Gdzie można zobaczyć ostatni odcinek?
[[a]]http://static.sevenload.net/swf/player/player.swf?configPath=http%3A%2F%2Fflash.sevenload.com%2Fplayer%3FportalId%3Dpl%26autoplay%3D0%26mute%3D0%26itemId%3DCcYkpfW&locale=pl_PL&autoplay=0[[a]] Edit: teraz zobacyzłam że nie działa, chyba, że tylko mnie?
Jak dla mnie to ostatni odcinek to porażka. Tak jak ktoś powyżej napisał też odniosłam wrażenie, że zrobiony na odpieprz byle, żeby było :/
szepcik, jak to? dlaczego?
ostatni:
http://www.8tv.pl/video/4503/BrzydUla-odc-235 czekacie aż pojawi się czerwony play, klikacie, zrobi się zielony, i znowu klikacie i się już ładuje ;]
wiecie może, jaki jest tytuł tej piosenki, która leciała na samym końcu ostatniego odcinka? taka wolna, po angielsku. śliczna 😍
Właśnie obejrzałam 'Majkę' Będzie ostro 😁
Właśnie obejrzałam 'Majkę' Będzie ostro 😁 ja też, ja też 😁 a doktorka popełnia, taki tam mały błędzik 😵