Wkręciłam się w BrzydUlę tak mimowolnie właściwie. I odkryłam ogromne podobieństwo fabuły do sztuk ..... Fredry. Te dwie/trzy pary- zupełnie jak fredrowskie Klary i Gustawy. Świetnie gra aktorka obsadzona w roli Violetty. Naprawdę dobry warsztat i fajnie napisana postać. Sama Ula- hm.... ładna ale figura/nogi - no masywne dość. Jak na dyktatorkę mody ubiory niekorzystne.
jeszcze nie ma, ale juz w ciagu najblizszych minut powinno byc. haslo folderu to "dzygi".
tylko nie wiem, czy zmiescisz sie w transferze, ja sobie wykupilam dodatkowy, bo chyba 5 zl kosztuje, a to zadna kasa naprawde 🙄 a przynajmniej nie musze szukac po calym internecie.
szukajac czegokolwiek w chomiku wpisujesz w google (normalnie w okienku wyszukiwania google) o tak:
site: chomikuj.pl brzydula 220
czy tam cokolwiek innego czego szukasz. Wtedy google poda Ci wyniki wyszukiwania ze strony chomikuj.pl 😉
Tak się właśnie gapię na Brzydulę, wszedł Marek (ten moment, kiedy prosi, żeby porozmawiali o przyszłości i rozmowa o "końcu", potrzebowaniu itd, itp) i... nie wydaje Wam się, że On coś dziś źle wygląda? 😁 Tak... jak po nieprzespanej nocy, której skutków makijaż nie pokrył 😉
A tak przy okazji, to Ala i tata Ulki przecież przeszli na "ty", no nie?
Mnie tam czasem wkurza Ulka. Po tym jak ją wyładnili zrobiła się z niej taka idiotka typowa. Powiedziałabym, że jakaś taka infantylna...
I dzisiaj ta akcja z listem. No znajdźcie mi babę, która chociażby z ciekawości nie przeczyta zaraz jak tylko dostanie coś takiego? 😁 Że już nie wspomnę o tym, że nie przeczytała tego za pierwszym razem jak to dostała :P
A tak przy okazji, to Ala i tata Ulki przecież przeszli na "ty", no nie?
w dzisiejszym jak byli na spacerze to jeszcze było na ''Pan/Pani'' 😁 ale za to tata Ulki już nie zakrywa tego głośnika w słuchawce jak dzwoni do p.Ali 😁