Tak się zastanawiam do kogo można się zgłosić, żeby takie kolczyki odtworzył... Hmm... Dobra, nie zaśmiecam wątku, bo chyba mamy takie "hand made" 😉 Tam podpytam.
np tu http://brzydula.tvshow.com.pl tylko ze jak ktos wczesniej zauwazyla nie jest to caly czas tylko dzień przed premiera (chyba wykupuja pakiet z plejady wiec 'czynne' jest tylko 24 h)
ooo! nie wiedziałam, że mamy na re-volcie klub BrzydUloManiaków. Też oglądam. Codziennie nagrywam, bo w godzinach emisji akurat jestem poza domem. Bardzo udany serial - świetne kreacje aktorskie, po prostu perełeczki w postaci Violi czy Pschemko. Tylko... najgorzej, że bardzo emocjonalnie i osobiście odbieram postać głównej bohaterki i jej perypetie.
Tylko w przeciwienstwie do wszystkich (wiekszosci moze?) nie uważam głownej postaci za ideał, i nie pisze tu o wyglądzie zewnętrznym. Tylko o charakterku. Wiedziała ze Marek ma narzeczoną a i tak brnęła w to. Jak zwykła pospolita kochanka...? Nie przeszkadzało jej to ze rozbija narzeczeństwo? Ze krzywdzi przyszła panne młodą? Nie taka święta 😎
drogie panie, a co sądzicie o płci brzydkiej w tym serialu? Jak Wam się podobają aktorzy wybierani na filmowych partnerów głównej bohaterki? Bo szczerze mówiąc jak dla mnie to takiego 100% przystojniaka brak. Oczywiście z trzech na razie pokazanych (Marek, Bartek, Piotr) to ujdzie jeszcze Filip Bobek, ale też nie jest to w pełni mój typ.
Obejrzałam może ze 3 odcinki tego serialu i więcej nie dałam rady. Wg mnie w porówananiu do innych tvn'owskich seriali ten jest bardzo słaby i wyjątkowo nastawiony na "dzieciaki". Słaba gra aktorska, dialogi też średniawe, nie mówiąc już o fabule (mam podbne odczucia do Aventi). Najbardziej dziwi mnie,że na główna postać wzięli dziewczyne, która wg mnie totalnie nie umie grać. No i zawiodłam się rolą Włodarczyka, tak go uwielbiałam w Kryminalnych a tutaj 🤔 flaki z olejem... no ale różne seriale się podobają i z tego co widzę to jednak zyskał sporą popularność 🙂
Aventia to tylko film, żeby było ciekawiej to coś musi się dziać. Choć z drugiej strony życzę Ci żebyś nie znalazła się nigdy w takiej sytuacji, bo łatwo powiedzieć że "rozbija czyjeś narzeczeństwo". A to wcale nie taka prosta sprawa...
Uwielbiam Pshemko, bardzo polubiłam tego aktora właśnie dzięki tej roli 😉 I też jak obejrzeć nie mogę to sobie nagrywam 😉
Obejrzałam może ze 3 odcinki tego serialu i więcej nie dałam rady. Wg mnie w porówananiu do innych tvn'owskich seriali ten jest bardzo słaby i wyjątkowo nastawiony na "dzieciaki". Słaba gra aktorska, dialogi też średniawe, nie mówiąc już o fabule
zawiodłam się rolą Włodarczyka, tak go uwielbiałam w Kryminalnych a tutaj flaki z olejem...
Jak Wam się podobają aktorzy wybierani na filmowych partnerów głównej bohaterki? Bo szczerze mówiąc jak dla mnie to takiego 100% przystojniaka brak.
i znów wchodzimy na cienką linię o gustach i guścikach 🙂
dla odmiany napiszę, że inne tvnowskie seriale (kryminalni, hela w opałach, niania itp) mnie w ogóle nie ciekawią, a rola pWłodarczyka w kryminalnych to już w ogóle :P
a jeśli chodzi o przystojniaków to też w zależności co się komu podoba. Mnie w tym serialu podoba się to że nie ma aż tak bardzo przerysowanych postaci (i z wygląu i z charakteru) jak w amerylańskich produkcjach..
No dobra, zostawmy W11 i Detektwów. W innych TVNowskich serialach też gra jest na słabym poziomie - "teraz albo nigdy", "na wspólnej"... Gra aktorska podoba mi się tylko w "39 i pół" i w "Niani".
Tak sobie włąśnie oglądałam jutrzejszy odcinek, przypadkiem oczywiście i zdecydowanie bardziej podoba mi się w tym wydaniu wyglądowym 😉
Edit. Po przeanalizowaniu faktów, okazało się, że to był dzisiejszy odcinek ;p Jutrzejszy będzie jednak trochę później, bo czekać mi się nie chce. Nie lubię oglądać z reklamą w środku 😎
Zapytam tutaj... Mały offtop Nie mogę znaleźć torrenta 39 i pół S03E08, a z tego forum, co Dworcika podała to tam jest do ściągnięcia z hotfile, a przy jednym IP na całym osiedlu to ciężko cokolwiek ściągnąć z takich stron... Czy jest jakaś strona a'la brzydula.tvshow? albo może ktoś mi pomoże szukać torrentów? bo mininova, isohunt i google mi nic nie wypluło (oprócz jednej strony, gdzie trzeba membership zapłacić 5$ : P )