Forum towarzyskie »

Jaki portfel?

Zbliżają się urodziny mojego chłopaka i wpadłam na pomysł zakupu portfela ze skóry. Mój chłopak ma bardziej sportowy styl. Czy możecie polecić mi jakieś dobre firmy i sklepy? Z góry dzięki za każdą pomoc!
wątek zamknięty
i to jest powód by zakładac nowy temat? 😲
wątek zamknięty
Ktoś, Lepiej! To jest powód, by zakładać konto! 😜  😁
wątek zamknięty
Dziewczyny pamiętajcie- każdy powód jest dobry  😎
wątek zamknięty
hm, może coś w tym jest. może z portfelem jak z butami - po nich poznajemy właściciela 😎
na przykład zdaniem moich znajomych mój 5 letni szmaciany portfel za 9 zł w jabłka i gruszki nie oddaje dobrze mojego charakteru 😁.
wątek zamknięty
ankers, Ja chcę fotoo!  😜
wątek zamknięty
ankers ale chyba nie kupuje się kilkunastu portfeli, każdy na inną okazję? 😀 Wtedy taki wątek mógłby być - i byłoby jak z butami. 😎
wątek zamknięty
Dobre! "Twój portfel prawdę powie"  😀iabeł: raczej wątek jak z zawartością torebki  😀
wątek zamknięty
Ja to bym chciała dostać... pełny pieniędzy.
wątek zamknięty
Ja to bym chciała dostać... pełny pieniędzy.

Ja bym mogła zrezygnować z opakowania - sama zawartość by mi wystarczyła  🙂
wątek zamknięty
Tania, Najlepiej taki samonapełniający się ;-)
wątek zamknięty
Jak ktoś szuka to zawsze można doradzić. Ja ostatnio kupowałem mojemu bratu na urodziny skórzany portfel Tommiego Hilfigera. Marka kojarzy się ze sportem. Brat był bardzo zadowolony. Wiadomo nie jest to Samsonite, czy Wittchen, ale za tą cenę (płaciłam 270zł) myślę, że warto. Zamawiałam przez sklep Sarafis. Pozdrawiam!
wątek zamknięty
Dlaczego ten wątek jeszcze nie został zamknięty?  🤣
wątek zamknięty
hm, może coś w tym jest. może z portfelem jak z butami - po nich poznajemy właściciela 😎
na przykład zdaniem moich znajomych mój 5 letni szmaciany portfel za 9 zł w jabłka i gruszki nie oddaje dobrze mojego charakteru 😁.

Dobre! "Twój portfel prawdę powie"  😀iabeł: raczej wątek jak z zawartością torebki  😀

A ja nie mam portfela i wszystko noszę w kieszeniach. Czyli, że co... że to jest dopiero tajemnica i jestem nie do rozgryzienia?  😂

koniec imprezy 😉
zamykam
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.