Zbliżają się urodziny mojego chłopaka i wpadłam na pomysł zakupu portfela ze skóry. Mój chłopak ma bardziej sportowy styl. Czy możecie polecić mi jakieś dobre firmy i sklepy? Z góry dzięki za każdą pomoc!
hm, może coś w tym jest. może z portfelem jak z butami - po nich poznajemy właściciela 😎 na przykład zdaniem moich znajomych mój 5 letni szmaciany portfel za 9 zł w jabłka i gruszki nie oddaje dobrze mojego charakteru 😁.
Jak ktoś szuka to zawsze można doradzić. Ja ostatnio kupowałem mojemu bratu na urodziny skórzany portfel Tommiego Hilfigera. Marka kojarzy się ze sportem. Brat był bardzo zadowolony. Wiadomo nie jest to Samsonite, czy Wittchen, ale za tą cenę (płaciłam 270zł) myślę, że warto. Zamawiałam przez sklep Sarafis. Pozdrawiam!
hm, może coś w tym jest. może z portfelem jak z butami - po nich poznajemy właściciela 😎 na przykład zdaniem moich znajomych mój 5 letni szmaciany portfel za 9 zł w jabłka i gruszki nie oddaje dobrze mojego charakteru 😁.
Dobre! "Twój portfel prawdę powie" 😀iabeł: raczej wątek jak z zawartością torebki 😀
A ja nie mam portfela i wszystko noszę w kieszeniach. Czyli, że co... że to jest dopiero tajemnica i jestem nie do rozgryzienia? 😂