Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

Tania, a co mieliby niby robić, przecież to było na statku handlowym  😉
(...)

To co obecnie: owinąć drutem kolczastym barierki, podnieść burty etc. Mnie tam bezsilność armii wprawiła w osłupienie.
No, żesz... Na takich "piratów" to kichnąć można a nie im płacić miliony dolarów, żeby sobie kupili nowe karabiny.
I to "oscarowe" smarkanie głównego aktora.... Chyba już nie mogę trawić kina USA. Bleee.........
Widzialam "Kamerdynera". Mnie sie podobal, ale tez nie nastawialam sie na wielkie kino. Spodziewalam sie zakonczenia z Obama, takie to bylo baaardzo przewidywalne. Nie przeszkadzalo mi. Troche sie ciagnal, fakt.
Podsumowujac - ogolnie dobrze mi sie ogladalo, polecam. Chociaz drugi taz chyba nie obejrze 🙂
mam dzisiaj ochotę na jakiś film do popłakania, polecicie mi coś? 😉
Pamiętnik, bezapelacyjnie
fajny jest? 🙂 najbardziej wzruszają mnie filmy gdzie jest choroba i śmierć, hmm, np. Tatarak, Biutiful, Nad życie (wiem, wiem film nie był najwyższych lotów ale tak przy nim wyłam, że aż się zanosiłam) itp.
hanexxx, no to Now is good będzie idealny 😀 jest choroba, miłość, śmierć 🙂
Babel, 21 gramów. Z lżejszych to może Człowiek, który płakał.
Polecam ''Czas na miłość'' z najnowszych, piękny film  😍 http://www.filmweb.pl/film/Czas+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-2013-644432
"Czas na miłość" to nie film do popłakania nie wiem w którym momencie jest moment do płaczu
O "Pamiętniku" też dużo mówią, że do płakania. Obejrzałam, podobał mi się bardzo, ale za gardło ścisnęło tylko raz 😉
slojma ja wyłam, jak ojciec umarł. Nie mogłam?
hanoverka- a czy ja mówie, że nie mogłaś, ale to nie jest typowy film z cyklu wyciskacza łez, a z tego co zrozumiałam hanexxx właśnie takiego filmu szukała.
"czas na miłość" jest bardziej zabawną komedią z nutką bajki o przemieszczaniu w czasie niż melodramatem 🙂
Ja odkryłam kanał TVP Kultura i tam takie dobre filmy lecą, że aż szok  😅  Obejrzałam już Afonię i pszczoły, Erratum, Z daleka widok jest piękny i jeszcze chyba ze dwa.
Widziałam ostatnio "Kumare, Guru dla każdego". Bardzo przyjemny, ciekawy dokument. I daje do myślenia 😉
Ja odkryłam kanał TVP Kultura i tam takie dobre filmy lecą, że aż szok  😅 

to w porę  😁
Dzisiaj jest "Głowa do wycierania"
pokemon, Lynch? 👀
No oczywiście. A nawet tego nie oglądałam...  😵
Ja skończyłam kiwając się w kącie pokoju i ssąc kciuk  🤣
Później Lost Highway, spoko. Nawet nie próbowałam zrozumieć.

Rabbits to był gwóźdź do trumny. Już nie oglądam jego twórczości 🙂
Czyli co? Nie trzasnę sobie zamiast dobranocki z trzylatką u boku?  😁
Pewnie trzeba nagrać i zerknąć kiedy indziej...
A ja mam takie pytanie a propos filmów online, gdzie oglądacie? Ja zawsze oglądałam na kinomaniaku, ale już się nie da. Szukam jakiejś strony, gdzie są filmy w dobrej jakości i najlepiej bez rejestracji, albo chociaż tak, że oglądać można bez płacenia.
Oglądałam wczoraj Człowieka, który płakał i okazał się bardzo ładnym filmem, jest niezwykle nastrojowy, magiczny i bardzo przyjemny dla oka 🙂 chciałabym zobaczyć więcej takich klimatycznych filmów, znacie cos w tym stylu?  :kwiatek:
Heval- podobno zalukaj.pl
slojma, jeszcze tam nie widziałam filmu w dobrej jakości :<
poelcam Czekoladę. Też z Deppem.
Rul widziałam już Czekoladę  😀 no i z tych innych "magicznych" filmów: Charlie i fabryka czekolady, Duża ryba, Historię chłopięcego głodu, Marzyciela, Wino truskawkowe, Jasminum. Uwielbiam tego typu filmy, jak coś jeszcze przyjdzie Wam do głowy to piszcie 😉
slojma, jeszcze tam nie widziałam filmu w dobrej jakości :<
- powaznie a ja widzialam kilka  😀
hanexxx, a Karmel?
bardzo kobiecy, fajny film.
http://www.filmweb.pl/Karmel
kujka też widziałam 😉
hanexxx, ok, robi sie ciezej... to moze happy go lucky?
slojma, to chyba muszę lepiej poszukać. 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się