Czy na prawdę nie ma żadnych tanich i fajnych SH w Warszawie? Ja byłam koło kina Femina ostatnio i kupiłam sweter i bluzę za 47 zł obie rzeczy, ale jak widzę jakie Wy macie ceny. Też chcę takie fajnie lumpy! 😵
a ja ostatnio za 30zł upolowałam piękne jeansowe bryczesy z czarnym pełnym lejem 😍 i za 18zl bordową sukienkę z koronki , z czarnym kołnieżykiem na komunie siostry. 💘
Ohoho, jaki fajny temat, czemu ja dopiero teraz tu trafiłam 😁 Moja mama jest mistrzem w szukaniu rzeczy w SH, jakis czas temu wyszperała mi 2 pary eleganckich bryczesów z pełnym lejem w kratkę, koszulki Tommy Hilfinger(jego nazwisko ciągle mówię "Haflinger'😉. A ostatnio też zaszalałam na coś a'la koszula, z paskiem w pasie. Boska! 😉
wybaczcie OT ale Tommy Haflinger mnie rozwaliło xD
podobno w Tychach jest jakiś ciuchland, gdzie moja znajoma ostatnio wyszperała dwie pary nowych Pikuerów z metkami 🙂 postaram się dowiedzieć, gdzie dokładnie
mam pytanie do dziewczyn z Olsztyna, na Starej Warszawskiej był kiedyś szmateks gdzie bardzo często były bryczesy ale został on przeniesiony, wiecie gdzie? 🙂
A ja upolowałam dziś w ciuchlandzie kantar 😎. Śliczny, solidny, bordowy w koniki z pozłacanymi sprzączkami. Rozmiar pony, ale myślę, że wejdzie na coba. Za 7 zł 💘
Ja dziś bolerko z cache dla mamy, bluzka z esprita i sweterek z hmu dla mnie, 2 pary spodni krótkich dla Poni i sweter z McNeala dla taty. Za całość dałam 15,70. Dobry łowy =)
Ja ostatnio upolowałam pięć swetrów (Zara, New Look, 2x H&M) za łącznie 8zł. Wszystkie wyglądają jak nowe! Chyba muszę częściej zaglądać do lumpeksów! 🙂
Ja ostatnio upolowałam szarą marynarkę NN (ma genialny krój) oraz czekoladowe szorty HM i przeźroczystą, koszulową tunikę we wzory. . Nie orientujecie się może, czy są jakieś ciekawe second handy na warszawskiej Woli?