W poniedziałek będzie 39zł/kg, derka będzie ważyła pewnie ze 2 kg, ale jest to na tyle "dziwny" przedmiot, że myślę, że pobędzie tam do piątku, kiedy to będzie 19zł/kg 😉
Dobrze bym się zastanowiła czy dowisi 😉 Ludzie takie rzeczy kupują jako posłania dla psów itd.
W Toruniu ostatnio znalazłam białe Euro Stary, ale na mnie za duże. Nie wzięłam, bo lej materiałowy, kolanowy. Za to za 8zł kupiłam sobie zimowe rękawiczki na konie 😁
Właśnie chciałam znaleźć jakąś metkę z rozmiarem, ale nie udało mi się to. Na moje oko wyglądało to na jakieś 145, ale za nic w świecie nie dam sobie uciąć za to ani jednej ręki. W każdym razie nie znalazłam żadnych zniszczeń na niej, wyglądała naprawdę ok, więc wydała się interesująca. Może jutro uda mi się ją zmierzyć 😉
Dwie perełki wygrzebałam ostatnio. Oryginalną bluzę nike i sukienkę monteau.
Ile ja szukam jakiejś sportowej bluzy do biegania. Ale masz szczęście 🙂 Pokaż sukienkę 😜
A ja uwielbiam mój wiejski szmatex. Wszystko jest za 1 zł, płaszcze i kurtki za 5 zł. A ile fajnych rzeczy już tam wygrzebałam to nie zliczę! Cały czas za 1 zł 😲? Zazdroszczę 😀iabeł:
Fog, Jak nienawidziłam kiecek tak teraz dostałam jakiejś manii kieckowej i mogłabym nosić bezprzerwy. Fakt za sukienkę i bluzę zapłaciłam jak za zboże, ale myślę, że się opłacało 😍 😜
A ja dziś w Poznaniu na Św. Marcinie (tam gdzie Biedronka i Cosinus) widziałam kurtkę TCM biało-niebieską z odblaskowymi paseczkami. Stan na pierwszy rzut oka bardzo dobry (zauważyłam tylko, że gumka ściągająca w pasie od wewnątrz z jednej strony jest częściowo urwana), może pranie by się przydało. Rozmiar 38-40. Przymierzyłam, na mnie niestety za duża, ale może komuś przyda się ta informacja?
Notarialna: Bardzo fajna 😀 Ale Ci się trafiło. Ja w ogóle w sukienkach nie chodzę ewentualnie do klubu, albo w lato, ale też chyba zacznę. Tylko że u mnie w sukienkach nie ma co wybierać. Nic markowego, ani fajnego 🙁
Ja dziś znowu znajdowałam same rzeczy "dla kogoś" 😉 Ale w efekcie kupiłam niemowlęcy śpiworek za złotówkę (kij wie czy to w ogóle używane było) - dla siostry. Męską skórzaną ramonę - dla T. No i sportową kurteczkę dla siebie.
Fog, A próbowałaś szukać w dniu dostawy? Najczęściej właśnie wtedy jest duży wybór, a wolę w dzień dostawy zapłacić 20 zł za kieckę, za którą normalnie musiałabym dać z kilka stówek 😁
Generalnie nieźle sobie podwyzszyli ceny w ciuchlandach W jednym z 'moich' 55zł/kg w dniu dostawy (było 40 zł/kg), a spodnie 18 zł/szt (a bylo 15-12 zł/szt) 😵
A ja uwielbiam mój wiejski szmatex. Wszystko jest za 1 zł, płaszcze i kurtki za 5 zł. A ile fajnych rzeczy już tam wygrzebałam to nie zliczę! Cały czas za 1 zł 😲? Zazdroszczę 😀iabeł:
Cały czas od soboty (dostawa) do piątku. Minusem jest tylko to, że ubrania są w koszach i trzeba przewalać stertę ubrań. Ale poza tym, warto!
spodenki albo dla siostrzenicy albo dla koleżanki, która na czasie rodzi krótki płaszczyk ze sztruksu zielony, piękny jest 💘 takiego szukałam właśnie i chciałam nawet wydać 200 na to a tu w lumpie za 30 zł 😀 hihi koszule
a wszcześniej znalazłam sweterek dla R długą koszule białą podkoszulek
Dowiedziałam się, że w jednym lumpie jak jest dostawa z Niemiec to cała ściana jest w bryczesach a tam spodnie kosztują chyba 3 zł. Musze jechać
Ja ostatnio wyniosłam 3,8 kg ubrań 😡 Bluza Adidasa Bluzka x3 i sweter x2 h&m Bluzka Abercrombie & Fitch Bluzka i sweter NN Bluza Burton Stanik z h&m. Nowy, z metkami, wyceniony na 20 euro.
A ja się boje kupować na allegro bo mam dziwną figurę i zazwyczaj coś źle leży. A tak z ciekawości, licytowałaś czy kup teraz?
Ja ostatnio wyniosłam 3,8 kg ubrań Bluza Adidasa Bluzka x3 i sweter x2 h&m Bluzka Abercrombie & Fitch Bluzka i sweter NN Bluza Burton Stanik z h&m. Nowy, z metkami, wyceniony na 20 euro.
Całość za 55zł. Szaleństwo Gdzie w Wu Wie takie sh? Niedługo się tam przeprowadzam i już się przygotowuję pod względem dobrych sh 🤣
Pochwalę się- dzisiaj dorwałam w Robanie kowbojki, w sam raz do jazdy, za jedyne... 30 zł. 😁 Właściwie niezniszczone poza jakimiś przebarwieniami. No i jedyny minus- że ostroga za luźna na obcas, ale coś się pokombinuje...
Aaaa, SZALEŃSTWO! Kupiłam czerwone bryczesy Whitakera za 5 zł! 😀 Umieram ze szczęścia 😀 Wprawdzie naciągnięty materiał na tyłku, ale jak się siedzi to nie widać nic a nic 😍