Forum towarzyskie »

EURO 2012 / Bilety

Hej witam,

od poczatku marca mozna podobno aplikowac o bilety. Zalazylam sobie konto na UEFA i jakos nie moge znalez formularza aplikacyjnego ... Ktos wie jak to zrobic??? Ciemna masa ze mnie!
ja nie wiem  😁

ale mam nadzieję, że euro szybko przyjdzie i jeszcze szybciej przeminie
condina wejdź tu http://pl.uefa.com/uefaeuro2012/ticketing/index.html , poniżej kliknij portal biletowy.
bylam na tym portalu, tylko nie moge znalezc juz tych konkretnych zakladek, gdzie mozna bilety zamawiac  🙁
no kurde... pisze "wybierz bilety" ale nie pisze jak to zrobic!!! Nie mam na co kliknac🙁 nie ma tych chole***** zakladek!
Condina, a to:
1. Stwórz własne konto, wpisując swoje dane osobowe.
2. Zaloguj się i wybierz bilety, o które chciałbyś aplikować.
3. Wprowadź swoje informacje dotyczące płatności.
4. Przeczytaj i zaakceptuj Regulamin.
5. Sprawdź i wyślij swój formularz.

?
Nie wiem czy o to chodzi bo nie chcę tego robić krok po kroku

edit: aha, teraz już widzę, że to jeden z podpunktów. No to już sama nie wiem :/
przez portal biletowy wchodzisz i wybierasz bilety. pozniej wchodzisz w zakladke:"Moje bilety", wybierasz platnosc i na samym dole po prawej str jest przycisk "wyslij zgloszenie" mi sie wlasnie przed momentem udalo to zrobic 🙂
no wlasnie: na co nalezy kliknac aby "wybrac bilety" ???? Nie mam zadnej zakladki, ani nic co jest aktywne!
A jesteś zalogowana?
po kolei:
-wchodzisz na strone: http://pl.uefa.com/uefaeuro2012/ticketing/index.html
-wybierasz: portal biletowy
-logujesz sie lub zakladasz konta, jak jeszcze nie masz
-wyskakuje Ci strona z wszystkimi meczami, kiedy, gdzie i o ktorej, w kratkach po prawej stronie wybierasz jaki mecz i ile biletów za ile.
-wciskasz: "zapisz"
-przechodzisz do "moje bilety"
-wybierasz platnosc
-"zgłoś formularz"

już bardziej lopatologicznie nie da sie wytlumaczyc 😉 
mam konto i jestem zalogowana... i mam takie cos:

i co dalej?

nie mam stronki z meczami 🙁

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się