calore, a który masz poziom, mi po 4 wyskakiwały zadania z podlewaniem i na nich bazowałam , łapiąc punkty i karmiąc zwierzaki. Z podlewaniem będą pojawiać się co jakiś czas. Tam na górze masz okienko z takim panockiem 🙂, on tez daje zadania.
no właśnie 4. zadania nie wyskakują, ale nakarmiłam zwierzaki i wyczyściłam 😉 może za mało ich mam? ludziki mają nad w tej chmurce nad głowami coś co wygląda jak misie koala, czego oni mogą chcieć? 😁
calore, za zajmowanie się zwierzętami dostajesz punkty. W górnym prawym rogu jest taki wskaźnik ile punktów Ci brakuje do kolejnego poziomu 😀 Ja jeszcze grałam w grepolis, to ta starożytność? Też tego nie ogarniałam i to olałam, następnego dnia weszłam na howrse i zastanawiałam się skąd mam kupony 😀
Na niektórych stronach to wygląda tak, że wymagają potwierdzenia e-mail'a, po to to, żeby móc wysyłać reklamy. Czyli nie tak całkiem za darmo, bo potrafią wysłać po kilkaset wiadomości 😉 Z tym, że nie jestem pewna czy wszędzie tak jest.
ja dzięki Wam też zaczęłam 😂 z tymi reklamami z promocji od sponsorów to jest przerąbane, ale ja założyłam osobne konto mailowe tylko na gry i tam mi cały spam przychodzi, żeby głównego maila mi nie zaśmiecało. potem tylko całą zawartość do kosza i finał 😀 widzę, że teraz kupony idą, kiedyś dawali diamenty 😀 dawno nie korzystałam z tego Mistral czasem trzeba trochę poczekać 😉