Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Tereny są najlepsze! Pod warunkiem, że nie wylądujesz w błocie.  😁

FMA Fullmetal Alchemist, takie anime. 😀
Chodzi mi o te kręgi, tak mi się z tym anime skojarzyło.  😂
FMA jest genialne! Naprawdę najlepsze anime, jakie oglądałam!
teraz poyopoyo oglądam. Jest genialne.  😁

przepraszam  za mały  🚫
Tereny są najlepsze! Pod warunkiem, że nie wylądujesz w błocie.  😁

FMA Fullmetal Alchemist, takie anime. 😀
Chodzi mi o te kręgi, tak mi się z tym anime skojarzyło.  😂

Nie, taka jedna produkuje masowo brushe na dA...
Poprostu ogier zaczął brykać mi w terenie(mama nie rozumie, że jemu to starczy siano, bez musli) I fiknęłam na tyłek(a dokładnie krzyż). Mama była obok, bo ja jechałam na jednym, starszym ogierse, a mama młodego przyzwyczajała. No i ponoć ten mały to się mnie bał, bo nigdy nie widział żadnego Człowieczka tak wyjacego i dziwnym zdarzeniem leżącego na ziemi... I teraz nie moge chodzić. Następną częścią programu, były ogromne dziury wykopane, żeby pobrać piasek. Nie były wyjątkowo duże, ale... No i mama wpadła na pomysł, żeby tam zejsć i wyjść z drugiej strony. To jak ja wychodziłam, mała, to sie wdrapywać musiałam, że mój kucyk przez moment leżał obok mnie na brzuchu i tak sie rzucał, że mama myslała, że mnie nadepnie  😁
[quote author=zaćjesz link=topic=49169.msg1966843#msg1966843 date=1388668977]
Szukam kogoś kto by sie zajmował moimi końmi (boskie+ konie powyżej 25- okolo 40 koni) oczywiście za wynagrodzenie odpowiednie, boskie- zdobywanie umiejętności/lekcje/zdobywanie diamentow a konie powyżej 25 roku tylko nakarmić i położyć spać, ktos chętny? 🙂😉
[/quote]

Ktos cos? 🙂
W bólach zdobyłam Opala, a przy okazji zgromadziłam pierwszy milion eq - żyć nie umierać 🙂
Zbieram kupony na nastepna promocje... na razie mam 0  😁ale za dwa dni kupie za eq wiec bedzie az jeden!
ktos chetny na OM za 2 kupony?
[quote author=dar link=topic=49169.msg1967994#msg1967994 date=1388752303]
A chcesz sprzedać złote jabłko ?  😉

Jak wchodzi w grę cena 1 kupon za 2 Złote Jabłka, to w następnym tygodniu wystawię.

[/quote]

myślałam o eq..

julka177, a jaka ma być następna promocja?
Zakładam nowe konto - poprzednio mnie znudziło, moze teraz wytrwam dłużej :P Użytkownik oneija :-)
Albo puzlle, albo ogródek
Kupony można też przez te oferty sponsorów zarobić, 6 mi przyszło i nie jest tak trudno ;d
Libeerte moi znajomi nie lubia howrse, moge jedynie zaloztc nowe konto i sponsorowac sama siebie. Ale i tak kuponu nie kupie za realna kase, wiec nic mi to nie da. 😉
ogrodek warzywny jest kolejny

kto mi zrobi prezentację za darmo 😀 tak tak szukam kogoś kto się nudzi  😁
Kto próbuje sobie przywłaszczyć konto Jiska? Nie gram regularnie, ale własnie dostałam maila, że ktoś prosi o przypomnienie hasła.

Dobrze, że zmieniłam maila na swojego (konto dostałałam od Jiski z Re-Volty)

Edit:
I ktoś się skutecznie zalogował na to konto o 17 dziś!! a to nie byłam ja!!  👿 👿 👿
Cierp1enie jak możesz to opowiedz coś o tym ogórku bo nie przechodziłam jeszcze tej promocji 😉

PS Jak komuś się nudzi też przygarnę prezentację za free :P
Oprocz OM sprzedam rowniez 2 chmurki!!!
julka177, chodziło mi o coś innego 🙂 jak wejdziesz w kupony są "oferty partnerskie" 🙂 i tam oczywiście jest pełno typu zarejestruj się i podaj swój numer - zjada Ci tyle kasy z konta, że szkoda gadać, ale są też oferty ze trzeba pograć chwile w jakąś gre, ja grałam chyba w małe zoo haha 😀 ale kupony są 🙂
O, dzieki nie wiedzialam :kwiatek:
Dziewczyny! Już z tydzień trąbię, że dla Re-voltowiczów robię prezki za free  😵

Klikać na moją stronę! Tam są formularze!!!
(Jeśli chcecie prezkę szybko, to nie wybierać ani 4, ani 5 ramek, bo jeszcze nie umiem na to kodu!!! )

Apropo tego konta od Jiska, to może sama Jiska chciała wejść  😂
Dziękuję za rzepę. Odwdzięczę się. :kwiatek:
Jeju, ja jestem taka ostrożna z rożnymi ofertami ale spróbowałam z tymi ofertami partnerskimi, zagrałam w ZOO i zdobyłam  2 kupony  💃
z której oferty korzystałyście? ja znalazłam tylko grę w starożytność 😁
calore, SponsorPay wczoraj było ZOO, dzisiaj tylko starożytność, też próbowałam ale nie mam bladego pojęcia o co chodzi w tej grze.
pojawiło się zoo, ale nie wiem, co zrobić, żeby dostać kupony ;p nakupowałam trochę rzeczy i rozstawiam tylko.
calore,  musisz potwierdzić e- mail na swojej poczcie, i dojść do 5 poziomu. Wypełniasz zadania, karmisz zwierzaki, kupujesz stoiska z piciem itp zbierasz kasę z tych stoisk, podlewasz roślinki. Szybko dochodzi sie do 4 poziomu, do  5 trochę wolniej ale ja wczoraj zaczęłam, i dzisiaj skończyłam. Jak dojdziesz do 5 poziomu, wejdź na swoją grę, powinno już być więcej kuponów. Wypełniaj zadania, wtedy masz najwięcej punktów. Kupuj jak najtańsze rzeczy, bo potem będzie krucho z kasą.
ok, dzięki 🙂 to chyba niezbyt trudne 😉
calore,  ta gra jest prościutka 🙂
A gdzie są te sponsoringi?
Wiecie, nie ogarniam tego konta na rosyjskim serwerze  🤣 Nie wiem, czy jak na polskim serwerze lub innym zaczyna się grę, to dostaje się  tyle koni. Dziś wchodzę na konto, a tam źrebak rasy belgijskiej  🤔
Już sprawdziłam. Dostałam go za zadanie 27. Ogólnie dostałam 6 koni od początku gry (21 dni stażu, zrobione 42 zadania).  2 konie miały pogrubione UM, 4 ukończony trening.

Jak się nazywasz bo zakładam
kaka2002,  wchodzisz: profil-moje kupony i masz oferty partnerskie (SponsorPay)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się