Dziewczyny, czy ma któraś z Was na .com niepotrzebny punkt dorastania, dwie chmurki oraz okrycie hypnosa? :kwiatek: Chciałabym dokończyć trening jednej kobyle, ale zapasy mi się kończą i zastanawiam się, jak można grać 3 lata i mieć w zapasach tylko po jednym przedmiocie z CR. 😵 Na avirra.r Z góry dziękuję! :kwiatek:
Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 Kaloszki 5 punktów dorastania 80 rzep Poziom 2 Złote Jabłko Poziom 3 21 000 Equus Poziom 4 Wyzwanie Tytanów
bałam się iść dalej 🙂
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... 9 000 Equus 4 punkty dorastania 70 rzep
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... 7 000 Equus 4 punkty dorastania 60 rzep
Dowiedz się już teraz, co wygrałeś... Poziom 1 9 000 Equus 6 punktów dorastania 80 rzep Poziom 2 14 000 Equus Poziom 3 Zestaw Harmonii Poziom 4 800 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 Skrzydlata Laska Hermesa
nagrody fajne będzie przywilej klepsydry 🙂 w złotych - objęcia, zestaw hery i kamień
boski - wiatrak i będzie dawał klepsydry, więc się połakoszę na niego 🙂
do ułożenia będą Ta karta jest częścią Układanki Ery Futurystycznej. Ułóż ją całą i wygraj 5-ty Żywioł.
Ta karta jest częścią Układanki Ery Nowoczesnej. Ułóż ją całą i wygraj Wyzwanie Tytana.
Ta karta jest częścią Układanki Ery Współczesnej. Ułóż ją całą i wygraj Zestaw Nyks.
Ta karta jest częścią Układanki Średniowiecza. Ułóż ją całą i wygraj Złote Jabłko.
Ta karta jest częścią Układanki Ery Grecko-Rzymskiej. Ułóż ją całą i wygraj Łzy Afrodyty.
Ta karta jest częścią Układanki Starożytnego Egiptu. Ułóż ją całą i wygraj Przywilej Piramidy, który zapewni Ci 5 punktów dorastania dziennie przez 20 dni, zakładając, że logowałeś się dzień wcześniej.
Ta karta jest częścią Prehistorycznej Układanki. Ułóż ją całą i wygraj Różdżkę Płodności.
Cierp1enie, wiadomo coś o tym dzikusie? chociaż chyba nigdy nie wygrałam tego dzikusa z kart 😁 jak będą eliksiry to super! karty i eliksiry to moje ulubione 😉
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Pięta Achillesa 3 punkty dorastania 60 rzep
Ja w wyzwaniu miałam siodło posejdona, pare PD i troche eq. Straciłam złote jabłko i coś tam jeszcze, także lipa. Wkurza mnie, że wszyscy gracze z małym stażem zdobywają RO z koniczynek czy loterii i wrzucają na wymiany za 100tys. Chciałabym wystawić za więcej, bo potrzebuję kasy, ale nie mogę bo i tak nikt nie kupi droższego. Kurde no. I nie mogę doczekać się kart, moja ulubiona promocja 😀
prysznic itp? moge da za co to ja mam... co do slh napisz do mnie na howrse na login arabian horses bo ja nie znam twojego nicka i jestem na komorce :/
Plackowata, ja to wiem, już czytałam tą stronę dokładnie, ale trenując według tego że tak powiem szablonu, nie wychodzi mi tak na maksa. Ci co zajmują pierwsze miejsca w GP, maja swoje patenty żeby konie były najlepsze. Mi chyba brak wprawy i wyobraźni.
*Nie jest to żadna złośliwa uwaga* Brakuje Ci...konia 🤣 Niestety, jesli nie jesteś w hodowli to pierwszego miejsca nie zajmiesz, a kilka pierwszych miejsc jest zarezerwowane dla tych, którzy kupują wałachy za kupony. Tam naprawde wszystko jest napisane. Konia do GP trenujemy obojętnie jak, byle by zrobić zabawy i pamiętać o lekcji za każdym postarzeniem. Jedziemy na maksa przejażdżki, treningi, zawody, aż się wszystko pogrubi i dalej robimy cały czas lekcje w OJ, w którym lekcje kosztują 60 eq, wtedy dają maksymalne mozliwe UM, czyli 0.5 za każdą. Później ważne są bonusy OJ, przedmioty CR dane koniowi i oczywiście bonusy do GP. To naprawde tyle 😀
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 5! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Woda Młodości 4 punkty dorastania 100 rzep
na 3 poziomie miałam 15 pkt dorastania na 4 miałam ileś tam pkt do rankingu 😂
Plackowata, hehe, no masz racje brakuje mi konia, ale zdobyć odpowiedniego to nie problem, nie bardzo wiem co ma należenie do hodowli a wolnym strzelcem jeżeli ma bardzo dobrego konia i wytrenowanego najlepiej (pierwsze miejsca) olciiik, ja dysponuję największym boksem z prysznicem, ale z lekcjami tylko 56, jeżeli jesteś dalej chętna, zarezerwuję, Oś, WATRA.
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Fortuna Krezusa 5 punktów dorastania 90 rzep
- zmiana nazw koni w niebie / schronisku - coś z przekazywaniem (opisem?) nasion - zmiana ikonki zawodów dla początkujących - coś o boskich i dzikich, ze tylko od nich będzie można zdobywać diamenty - lonże itd będzie można kupić za eq - zmiana nagród za GP (4,2,1 kupon, bonus haceli, chmurka) - diamenty są usuwane z miejsc gdzie można je wygrać i zastępowane przez coś innego (RO, dokonania, sponsoring, SS);; tego też odnosi się dalszy tekst z dokonaniem (zamiast diamentu będzie PH) - nie będzie możliwości zamiany kuponu na diamenty - oferty partnerskie pozwalają wygrać kupon (nie testowane) - co z graczami którzy mają mniej niż 10 diamentów, ale nie mają boskiego lub dzikiego? dostaną brakujące diamenty by mogli coś kupić (masz 4 - dostaniesz brakujące 6)
nie będzie już diamentów za sponsoring.. będzie ograniczona możliwość ich zdobywania