Tak jak myślałam, że nie będzie koniczynek w ro. Chyba, że ostatniego dnia wprowadzą, w co watpie. O_O Ja mam 950, ale sie nie starałam. Wystarczy mi lips za kupony, a to jest spora ilość na boskiego. Więcej nie mam zamiaru ani czasu. xD
mam na zbyciu muśnięcia,promienie heliosa,puszki pandory,czarne orchidee,fortuny krezusa i liry apolla jak komuś coś pisać,na polskim howrse tak jak tutaj andegavenka. Koniczynek jak narazie 768, za to nagrody całkiem nieźle,wpadł mi już kamień,upominek hestii, RO,zestaw harmonii i złote jabłko z tego co lepsze także nie narzekam,na boskiego tym razem ciśnienia brak,za to mam nadzieje że zieleniny na żywioł się uzbiera.
To ja poproszę dwie liry na arabian horses,2 co na wertia
Cierp1enie, dzięki 🙂 no ja liczyłam na koniczynki w RO właśnie, ale jak już mam tego nowego konia, to mi w sumie nie zależy. koniczynki wymienię na coś fajnego przynajmniej. a nagrody mam takie
ja kf też wymieniam na RO, ale kk zawsze zużywam do treningu 🙂 w ogóle ciekawa sprawa, zestaw harmonii kosztuje 2 kupony, tyle samo co kk. a zawsze wymieniam jedną harmonię na 2 kk 😉 ceny są chyba trochę nieadekwatne.
Czy wy też macie podwojoną liczbę koniczynek w loterii? Za 12 losów właśnie dostałam 112 koniczynek i nie wiem, czy to tylko mi tak się dostało, czy dotyczy to większej ilości osób.
Howrsowa jak ogier róg to myślę,że na źrebach z klaczy wyjdziesz lepiej niż na pokryciach,ale wiadomo pokrycia zawsze pewniejsze niż to czy klacz da roga czy nie. Jak chodzi Ci o koszta promienia to mogę w tygodniu jak będę miała znów wymiany jeden podarować bo mam 3 a w sumie jak na teraz to nie potrzebuje,a akurat 1 wymianę będę miała wolną bo niestety ślepa jestem i dopiero teraz doczytałam że malinowaa ma konto na com a nie na pl więc wymiana dla niej mi odpadnie- malinowaa wybacz moją ślepotę 🤦
mam 23 losy na losowanie o 1. do tego dojdą 2 za wygrane zawody i postaram się o 5 od znajomych. czyli w sumie 30. w życiu tyle losów nie miałam 😜 większość za przedłużenie konta pegaza 😉
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 4! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Uzda Posejdona 3 punkty dorastania 50 rzep
kolejne wyzwanie otwieram o 14😲0 za kupony, będą wpadać losy złote 🙂
otworzyłam za diamenty jeszcze
Szkoda... Nie znalazłeś niczego na poziomie 3! Nie odejdziesz z pustymi rękami, ponieważ Howrse ma dla ciebie kilka upominków... Fortuna Krezusa 6 punktów dorastania 60 rzep
ale postanowiłam, że tylko za kupony będę otwierać, bo i tak koniczynki muszę zbierać na boskiego. Brakuje mi 600 koniczyn.
calore - otwórz mi po 14😲0 wyzwanie jedno za 2 kupony 🙂
You have joined the last Lottery draw with 30 tickets. You won: 55 x Clover with 14 tickets 12 tickets for the next draw with 7 tickets 10 x Aging point with 7 tickets 200 Equus 1 x Water of Youth
Potrzebuję jeden kupon (lub konia 28 lat bez kamienia), wymienię się za coś z CR - mogę dać róg obfitości, kamień filozoficzny, zestaw harmonii, zestaw posejdona albo np. 2 chmurki, 2 muśnięcia
Jedyne WT xD Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 Uzda Posejdona 5 punktów dorastania 100 rzep Poziom 2 Różdżka Płodności Poziom 3 Znalazłeś Libonotos, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut!