W październiku zabiłam 7 koni(ostatniego 21.10), w tym dopiero jednego dziś. Czyli mam jeszcze 9 koni do zabicia czy tylko dwa? 🤔
możesz zabić 10 koni w ciągu 30 dni, a więc liczysz ile koni zabilaś od 12 października (ja zawsze daje sobie jeden dzień rezerwy) czyli napewno masz 3 do zabicia tylko pytanie kiedy zabijałaś te poprzednie 🙂
Kto chce konia z ZACZAROWANĄ DYNIĄ ??? Za 100 000 albo 60 000 i 1 kupon. Do małej negocjacji. Pisać na PW (voltowym). Mój nick to Onyxx (taki jak tu) 😀
Po ile losów kupujecie na jedno losowanie? Ja kupując po 2 losy uzbierałam niestety tylko 279 koniczynek (:zemdlal🙂, ale czego ja chcę, kiedy mi kasy szkoda? 😁
Czy jest ktoś chętny żeby mi wytrenować 2 konie do GP za jakiś drobiazg lub ewentualnie jakaś dobra osóbka, która powie mi, co po kolei trenujecie po tym, jak zrobicie +1,20PG? Bo niby gram w tę grę prawie 2 lata, ale chyba tylko raz udało mi się pogrubić wszystkie umiejętności... 😡
Cierp1enie, to i tak masz lepiej, ja po ostatnim losowaniu mam 921, jeszcze 5 dni, zobaczę ile uzbieram, jak mi się będzie opłacać, to wydam kilka kuponów, w tym na Konto Pegaza, bo mi się kończy za 5 dni. Jeszcze pozostaną koniczynki w RO, jeżeli to wejdzie.