edit: Szukam osoby, która zabiłaby mi 10 emerytów :kwiatek:
a o mnie to się zapomniało ? 😕
Dziewczyny mam na wymianę z com: Black Orchid x 11 Helios' Ray x 8 Medusa's Blood x 8 Zeus' Lightning Bolt x 8 Philotes' Stroke x 7 Ploutos' Parchment x 6 Croesus' Fortune x 6 Pandora's Box x 5 Achilles' Heel x 4 Apollo's Lyre x 4 Bonus Pack x 3 Harmony Pack x 2 Piece of Cloud x 2 Golden Apple x 2 Water of Youth x 2 Poseidon's Horseshoes x 2 Fertility Wand x 2 Hypnos' Blanket x 1 Artemis' Arrow x 1 Poseidon's Bridle x 1 Philosopher's Stone x 1
Ja chciałam kupić Lipsa, ale jak gra się jak ostatnia pierdoła, to ma się tylko 7 kuponów i żadnych koni, które można sprzedać, żeby uzbierać na boskiego... 😵
Jedyne co mnie pociesza, to wygrane typu Medusa's Blood, Hestia's Gift, Fertility Wand, Philosopher's Stone, Golden Apple, Zeus' Lightning Bolt, Harmony Pack czy Helios Ray. Chyba to pierwsza loteria, w której zdobyłam tyle przedmiotów z Czarnego Rynku. ;>
No w sumie. 🤣 Może nawet wymieniłabym się, ale z trzech moich jabłek 2 poszły na Zestaw Centaura, a jedno wolę sobie zostawić, chyba, że chcesz coś innego? No i ewentualnie dopiero za 5 dni mogłabym się wymienić, bo wczoraj trochę zaszalałam, z resztą patrz wyżej. 😁
Muśnięcie Filotes x 1 Promień Heliosa x 1 Puszka Pandory x 1 Czarna Orchidea x 1 Zwój Plutona x 1 Fortuna Krezusa x 1
Wymienię na to samo na .com! 🙂 EDIT: Ale za 5 dni, bo prezentów też nie mogę przyjmować. 😵