Howrsowa, tzn? Ty masz OM i chcesz je wymienić na coś innego z CR? Mam do wytrenowania anglika do GP, może ktoś kto dobrze trenuje, wytrenowały mi go? Cena do uzgodnienia :kwiatek:
na odwrót
co do trenowania...moge wytrenować,ale ty dajesz cr itp.cena na pw
Howrsowa, z całym szacunkiem, ale jakie ty masz doświadczenie w trenowaniu koni do GP? Ja prostu nie za bardzo mam czas, dlatego prosiłabym kogoś kto go troszeczkę ma i dooobrze trenuje.
You have joined the last Lottery draw with 7 tickets. You won: 1 x Golden Apple 14 x Clover with 2 tickets 2 tickets for the next draw 2 x Aging point 400 Equus 1 x Philotes' Stroke
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 17 losami. Wygrywasz: 1 x Róg Obfitości 38 x Koniczynki z 8 losami 2 losy na następne losowanie 2 x Punkt dorastania z 2 losami 2 600 Equus z 4 losami 1 x Woda Młodości
Gratulacje i udanej gry!
Zespół Howrse
Witaj, kuciaczek,
Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 3 losami. Wygrywasz: 1 x Różdżka Płodności 2 x Punkt dorastania 200 Equus
Dziewczyny, ja się z chęcią powymieniam losami 🙂 Crunchek
Ostatnio dostaję głównie koniczynki i kasę, dziś nawet wpadły mi w ręce PD 😀 Jakby ktoś dostał zapro od użytkownika z 8 dniami stażu to pewnie ja, bo zaczynam od nowa 🙂 Ale się staram w każdym razie 😀 😅