Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Dziękuję dobre kobiety,  😍 :kwiatek:

Ogłoszenie parafialne:
z okazji różnorakich skupów przedmiotów z Czarnego Rynku, stworzyłam spis najlepszych cen i u jakich graczy takie ceny są.
Wykonałam w skoroszycie programu Excel. Nie wpisywałam cen niższych niż u poprzednich graczy, jeśli ktoś chce to ma możliwość uzupełnienia, ja nie widziałam sensu. Dla re-voltowiczów for free. 🙂 Niestety nie mogę wstawić tego tutaj bo jest w niedozwolonym typie pliku. Jeśli ktoś chce, to napiszcie na PW mi adres e-mail. Może się to komuś przyda jeśli sprzedaje rzeczy z CR. Można by to razem uzupełniać, wpisywać jeszcze lepsze ceny. Wiadomo że wszystkich profili na howrse nie obejrzy jedna osoba. No chyba, że się komuś tak nudzi 😉

I mam na sprzedaż taką klacz: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=18052277
Jeśli kogoś zainteresuje to proszę odezwać się na Howrse.
Możecie mi pomóc z rozkręceniem zawodów w OJ? :kwiatek: Zapisuję swoje konie, ale mam dobrych całe dwa 😵 Pomożecie? :kwiatek: Stajnia "Flash" 🙂
w ostatnich 3 losowaniach wygrałam różdżkę, złote jabłko i zestaw harmonii 🙂
punkty dorastania i rzepy  😂
w loterii szcześcia nie mam  😁
U mnie też śmieci 😉 Raz wygrałam Krew Meduzy, raz Piorun zeusa i Muśnięcie Filotes. I to by było na tyle 🤣 Za to na drugim koncie wpadło RO 😎 Ale przynajmniej mam 231 koniczynek, jest nikła szansa na Boskiego. 20 kuponów odłożone, 12 koni czeka na zabicie, może jakoś to będzie.
ubierałam kupony na lipsa, teraz kolekcjonuje na nst promocje (karty) 😀
piorun miałam dwa razy 😀
na boskiego z koniczynek nie liczą, mam 204. przynajmniej 5ty żywioł jest 1000, 😀 jedyny plus 😀
Koniczynek to ja mam dopiero 74..
wciąż czekam na wartościowsze nagrody niż krew meduzy ponieważ powoli zaczyna mi ona zalegać.  🤔
1 x  Philosopher's Stone
1 x  Medusa's Blood
1 x  Fertility Wand
1 x  Pandora's Box

To są jedyne wartościowe rzeczy, które wygrałam w tej loterii.  🤣
Chciałam kupić Lipsa, Caicasa, Apeliotes lub Euronotusa, ale jak zobaczyłam ceny... Brakuje mi ''tylko'' 14 kuponów.  😁
hihi a ja mam super wyczesan ilo
pfffff

Witaj, rosolowa,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 18 losami.
Wygrywasz:
32 x  Koniczynki
z 9 losami
6 losów na następne losowanie
z 4 losami
  3 x  Punkt dorastania
z 2 losami
1 400  Equus
z 2 losami
  5 x  Rzepa

Witaj, Kermitek,

Bierzesz udział w ostatnim losowaniu z 23 losami.
Wygrywasz:
  1 x  Promień Heliosa
29 x  Koniczynki
z 8 losami
6 losów na następne losowanie
z 4 losami
  9 x  Punkt dorastania
z 5 losami
1 600  Equus
z 3 losami
  5 x  Rzepa
  1 x  Czarna Orchidea

Ech...
Z wartosciowych rzeczy narazie mam Objecia i Kamien Filozof. Rozwazam sprzedaz Objeć. Ile moge za nie dostac?
2 kupony za szt :3
Wciąż mam na sprzedaż NYKSA i kamienie filozoficzne, oraz SKRZYDLATĄ RÓŻDŻKĘ HERMESA
ChemiK ja bardzo chętnie kupię Objęcia  😀
A ja mam takie pytanko: Kiedy dzikusy dają diamenty?  😉
jak są oswojone, to co koński rok dają diamenty.
(koński rok czyli np. jak koń ma 4 lata i 2 msc i daje diament, to potem da jak ma 5 i 2, 6 i 2 itd)

wymienię na to samo na com 2 promienie heliosa, różdżkę płodności, muśnięcie filotes 🙂
Mi daja roznie- raz co 2-4 miesiace, a raz potrafia po nawet  2 latach. Roznie.
to niemożliwe. zwracasz na to uwagę, w jakim wieku daje diamenty?
wymieniee się 🙂
+wszystkim ktorzy juz maja mnie w znajomych wysłałam 🙂

nick : majgaa
Możliwe. Nigdzie nie jest napisane, że dają dokładnie CO ROK. Dają raz do roku. Czyli może dać, kiedy ma 14 lat i 10 miechów, nastepnego dnia, kiedy ma 15, a kolejny diament może znów dać w wieku 15 lat i 10  miesięcy.
Calore zwracam, specjalnie liczyłam bo też myślałam, że daje co rok. A jak pisałam- da np. w wiek 14l 2mcy, potem np. 14l 10mcy, a potem dopiero ok. 16l, potem 17l 4mce itd. Nie daje w stałym odstępie czasu, ale różnym. I to nie tylko jeden, drugi też. Często jest tak, że daje jeden po drugim, a potem muszę czekać te 2 lata na kolejny.

"Może to być długi i trudny proces, ale kiedy już Ci się uda, wynagradzają Cię mnóstwem diamentów aż do wieku 80 lat!"
Nie napisali, że co roku.
co za żenada, dziś tylko 120 koniczynek, gdzie przy 4 losowaniach miałam po 18 losów...
Cierp1enie to ile masz już w sumie?
to skąd mi się wzięło, że co rok? 😁
aż przypilnuję swoich chyba.
Cierp1enie to ile masz już w sumie?

409

calore - bo wszystkie moje dzikusy dają co rok, więc też byłam przekonana, że raz na rok dają diament
ok, no to robię listę diamentów. mogę tu? żeby nie zginęła 😉

moje
Abaco 40 lat 10 miesięcy
Garrano 77 i 4

Cierp1enie
Garrano 58 i 8
Brumby 59 i 2

zobaczymy, co z tego wyjdzie 😉
czy wymieni ktoś om na coś dobrego z cr???

KTOŚ CHĘTNY???
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?type=direct&id=15402574&requete=marche%2Fvente%2F&elevage=1[[a]]
Howrsowa, tzn? Ty masz OM i chcesz je wymienić na coś innego z CR?
Mam do wytrenowania anglika do GP, może ktoś kto dobrze trenuje, wytrenowały mi go? Cena do uzgodnienia :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się