Bazik Hey, nie jesteś czasem z tego bloga o schleich ❓ A co do howrse, dzisiaj pokryję tylko 2 klaczki, ale zabraknie mi piramidek na sprawdzenie 🙄
Ok, po prostu jestem ciekawa 😉 Jakoś pokryłam wszystkie 3 xD A co tu tak cicho? 🤣
Ja pokryłam jedną, teraz trzeba tylko sprawdzić *.* EDIT : Bezrogu. -.-
Starczyło mi na sprawdzenie jednej, bezrożec. Ale wciąż 2 do sprawdzenia 🙄
Twoja propozycja wymiany została zaakceptowana. Do Twojego konta dodano: 1 x Róg Obfitości! Za Złote jabłko ! Akurat na zadanie 90 ;p Aż mnie nie przejmuje ten bezrożec ;d EDIT : Na zaliczenie zadania, chyba troche poczekam -.-
u mnie dzisiaj rożek, tekiniec do sprzedania za 2 kupony i equus, jak ktoś chętny to cenę może zaproponować
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=2510826 Libeerte robie wszystko tak jak napisałaś ale format jest nieprawidłowy żeby tu wkleić 🙁
Watrusia, a wklejasz na imageschack ? Edit : zły link ;p
czy ma ktoś może na wymianę RO ? Watrusia, przy zapisywaniu z painta musisz wybrać format najlepiej JPEG 😉 Jeśli o to chodzi 😉
aha, dzięki dziewczyny :kwiatek:
Ma ktoś jeszcze RO na wymiane ?
Watrusia - ale śliczny ten Kacper 😍
Cierp1enie , dziękuję 🙂. Ogierek jest na sprzedaż bo mam już 2 ogiery, w tym jeden nieśmiertelny i więcej ogierów nie potrzebuję. Myślę sprzedać go za 2 kupony i equus, ale jak ktoś będzie chętny to możemy sie dogadać 😉
Sprzedam lub wymienie: 🙂 Zestaw Hery Zestaw Posejdona Zestaw Atalanty Róg obfitości złote jabłko wodę młodości złote ostrogi Siodło Posejdona
co chcesz za z.ostrogi? edit 😅 'mój' na drugim, 'florcik' na czwartym 🏇
I florcik jeszcze na 1 😉 P.S. otworzyłam RO : Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... * 700 Equus * 5 rzep * 10 jabłek * 2 punkty dorastania * Piorun Zeusa
Krył dziś ktoś rożki? bo skoro była wczoraj zmiana czasowa to dziś by musiał wstać o 5 ? 😂
Dalej nie mogę kupić rożycy 😲 Klikam buy i nic... Jakby coś nie ok było to chciaż jakiś komunikat a tu ZERO 🤔
kupony to jest np strzała artemidy? czy nie?
Nie, strzałę można kupić za kupony :p Kupony kupuję się za prawdziwą kase ..
aaa dzięki za oświecenie :kwiatek:
wejdź se w Hodwla ---> czarny rynek 🙂
Dalej nie mogę kupić rożycy 😲 Klikam buy i nic... Jakby coś nie ok było to chciaż jakiś komunikat a tu ZERO 🤔 Leci Pw. :kwiatek:
Ja kryłam dzisiaj rano, urodził mi sie ogierek rożek, wczoraj jeden i dzisiaj drugi 🙂
Ej jak załóżmy koń będzie mieć 30 lat, dobry.. (bez kamienia) umrze, I jak dam mu puszkę to ile będzie jeszcze żył ? :p
Jeżeli koń ma więcej niż 20 lat i umrze, nie można go ożywić.
dzieckohappysadu florcik kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno nokken Szara103 paciaworo AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821 Husaria Roulett adasko345 Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa. zeberka Kaver annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔 to moje 😉
dzieckohappysadu florcik głowne kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno lewe nokken Szara103 paciaworo AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821 Husaria Roulett adasko345 brata konto. Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa. zeberka Kaver annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔