Jeśli ktoś by potrzebował aging pointów to ślijcie zapro. na moje lewe - aga020596 lub główne kon020596
co ile można zakładać gospodarstwa hodowlane bez Konta Pegaza?
Chciałby ktoś za coś mniej wartościowego na PL ? Ja na ang. nie gram 🙄
mitery, co 2 albo 3 pkt karmy.
Bay Piorun Zeusa już poszedł. Wystawisz mi dzisiaj tę rożycę? (Koszty kryć itp. + umówiony pass)
jest wystawiona. od parunastu minut.
opłaca mi się wymieniać NYX na ang. za tą dynię 👀
no ogólnie to nie. dynia daje tylko inną maść. halloweenową. ale. to już kto co woli 😉 ja np. nyxów nie używam, bo wiem, że właduję w konia za parę dni później będzie mi nie potrzebny i nie sprzedam go za 6 passów, tylko pewnie za 3.
chyba sprzedam za kupony 🙂
Klikam buy i... niby coś się ładuje w stronie, ale jak się załaduje to nic się nie dzieje - klacz dalej na sprzedaż, kasy nie pobrało, dosłownie NIC ! 🤔 O co chodzi? Żadnego komunikatu ani nic... 👿
Na ang. najwyzsze GP maja Barb 🤔 A zawsze naj byly PSH .
aga wysłane zaproszenie na 1 konto, na drugie nie daję rady 🙁 coś nie wyszukuje mi Ciebie
dzieckohappysadu florcik kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno nokken Szara103 paciaworo AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821 Husaria Roulett adasko345 Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa. zeberka Kaver annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔
Moje Maanja Proponuję zrobić listę w pierwszym poście (ale tylko podstawowych kont), bo pytanie o konta pojawia się regularnie co kilka dni 😉
dzieckohappysadu florcik kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno nokken Szara103 paciaworo moje główne AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821 Husaria Roulett adasko345 Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa.zeberka moje lewe Kaver konto kuzynki annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔
Chciałby ktoś zostać moim znajomym ? Mam takie zadanie :kwiatek: nick: kolebka
Staż: Osiągnij następujący staż: 185 dni 😵 Mam 162 !
dzieckohappysadu florcik kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno nokken Szara103 paciaworo AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821Husaria Roulett adasko345 Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa. zeberka Kaver annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔 To pogrubione to z re-volty. To sporządźcie listę którą mam wypisać na 1wszym pości i będziemy regularnie uzupełniać 😉
konik66 - jaki masz nick na howrse ?
dzieckohappysadu florcik kejciak amela Dotkat Creative1 re-vlajno nokken Szara103 paciaworo AGATA_PILARSKA wabankowa GoldMare Bircza821 Husaria Roulett adasko345 Nasetta medea12 iguhh kueimu Maanja xxflygirlxx -licja- 66konik66 Ema_6 hermesia howrse95 likk95 gracjaa95 blackjack11 amika95 Piorunleci limonkowa. zeberka Kaver annablonska1 cierp1enie Paproooc Proszę o pogrubianie swoich kont :kwiatek: Chcę wszystkie lewe pousuwać bo bałagan się zrobił na tej liście 🤔
ktoś sobie nieźle radzi z tworzeniem najgorszego konia na howrse 🏇
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=2499121
Ogier startowy, jeden z pierwszych na howrse 😁
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=89891
nie bijcie bo jestem zupełnie zielona 😡
potrzebuję różdżki płodności (spełniam zadanie żeby mieć bliźniaki) i wystawiłam ofertę wymiany, może ktoś chciałby się ze mną wymienić? :kwiatek:
http://www.howrse.pl/marche/echange/propositions
ma ktoś piorun na wymianę? jak tak to co za niego chcecie ?🙂
Byłby ktoś tak miły i mógł mi wysłać punkty dorastania na konto italiano? Odwdzięczę się, jak będę mogła. :kwiatek: