Kliknęłabym z przyjemnością, ale na tę chwilę nie mam u Ciebie przycisku 🤔 I to jest dziwne - na fbl też u jednych osób mi się pojawia, a u innych nie - może jest jakiś limit dzienny sprzętu, który można otrzymać, albo coś?? 😕
ja u siebie trzy razy kliknęłam z tego samego komputera. pójdę do taty, może u niego zadziała 😁 edit. aaa, że raz można trzy razy i koniec? to może tak.
teraz to mi dodatkowo nie pokazuje, że są nowe odpowiedzi w tym wątku 😵
Howrsowa dzięki 😉 Na stronie parady, tam gdzie są wystawione konie możesz kliknąć na "bonusy"- Facebooka, email i VIP. Jak klikniesz na facebooka to przekieruje Cię tam i udostępnisz informację o promocji na tablicy. Potem musisz kliknąć na to Twoje udostępnienie na tablicy i przekieruje Cię na taką stronę jak powyżej 😉 Tylko w momencie klikania na udostępnienie musisz być wylogowana z howrse, bo przekieruje Cię po prostu na Twoją stronę główną.
Błąd !!!!!! Nie musisz być wylogowana bo ja kliknęłam tobie jak byłam zalogowana
🏇 WIEM O CO KAMAN Z TĄ PROMOCJĄ 🏇 I właśnie mam zamiar wytłumaczyć JAK KROWIE NA ROWIE o co chodzi z tym klikaniem, meilem, zalogowaniem i bóg wie czym jeszcze... Otóż codziennie możesz kliknąć 3 razy z jednego meila na jedną domenę czyli naprzykład z meila kowalska.a@onet.pl moge wysłać sprzęt 3 razy na INT, 3 razy na DE, 3 razy na PL itd... Jeśli wyślesz meila do osoby, której posiadasz meila otrzyma ona taką informację;
Witaj,
Gracz (osoba, która wysłała Ci meila) hoduje konie w świecie Howrse i potrzebuje Twojej pomocy, aby odpowiednio je wyposażyć!
Zaoferuj mu wyposażenie
Do zobaczenia wkrótce na Howrse! Zespół gry
Wtedy musi taka osoba kliknąć Zaoferuj mu wyposażenie i gotowe. wtedy pokaże się tejże osobie strona howrse na której jest napisane
(osoba, która wysłała ci emaila)potrzebuje pomocy... Każdego dnia jeden z wielbicieli pożyczy Ci konia na 5 dni. Wyposaż go w najrzadszy ekwipunek jaki możesz znaleźć i przedstaw go do oceny jury: Pani Majowskiej i Pani Lowshen. Zdobędziesz punkty i będziesz mógł wymienić je na nagrody!
I jeśli dany gracz nie ma limitu (jeszcze nie dopracowałam) pohawi się pod tym tekstem zielony przycisk (zabij mnie bo se nie przypomne co na nim było napisane 🤔wirek🙂
osoba nie musi mieć konta a jeśli jest zalogowana nie przeszkodzi to w naszej transakcji 😂