CzarownicaSa - trochę szkoda mi wymian na jedną sztukę (;
To się potargujmy 😀iabeł: Co powiesz na 2 kupony i coś z cr? 😉 Lira Apolla x 8 Czarna Orchidea x 6 Zestaw Hery x 5 Siodło Posejdona x 4 Woda Młodości x 3 Krew Meduzy x 3 Chmurka x 3 Zestaw Bonusowy x 2 Okrycie Hypnosa x 1 Kamień Filozoficzny x 1 Zestaw Harmonii x 1 Róg Obfitości x 1 Złote Jabłko x 1
Hmm, interesujące 😉 W sumie przydałby mi się RO...
No to mogę dać 2 kupony, Ro i ZJ 😉
Okej (; Czyli... mam wystawić 2x OM i konia za 2 kupony, tak? Tylko kim jesteś na Howrse? 🙂
Tak, wystaw na Kermitek :kwiatek: RO i ZJ prześlę Ci z drugiego konta 😉 I podaj proszę swój nick :kwiatek:
Okej, już powystawiane 🙂 Ja to Nefra01
CzarownicaSa jak będziesz jeszcze chciała coś to się zgłoś 😍
CzarownicaSa , zazdroszczę ci twoich posiadanych zestawów hery 🙇 🤔Koka jaki masz nick na pl?
Ale jestem głupia 😵 Nie mogę wysłać dwóch rzeczy z jednego konta 🤬 Pomoże ktoś przerzucić Złote Jabłko? :kwiatek: RO już poszło :kwiatek: Koka a co, za chojna jestem? 😁 O, właśnie, pomogłabyś mi może przerzucić ZJ? :kwiatek:
Róg przyjęty. A z tym Jabłkiem to mogę ewentualnie poczekać do przyszłego tygodnia 😉
Jak nie uda mi się zorganizować pomocy to tak zrobimy, ale mam nadzieję że ktoś pomoże :kwiatek:
Przesyłaj do mnie ja pomoge
Dzięki! :kwiatek: Wystawiłam, oddaj na Nefra01 :kwiatek:
Howrsowa taki jak tu. ChemiK brak...CzarownicaSa złote jabłko to coś dla mnie 😎 Zapraszam do dopisywania się 1. Windziakowa- nick Tazi 2. zaćjesz- nick zaćjesz (pl i com) 3. Dunkaa - ArinStreal 4. ChemiK - ChemiK (PL) 5. Koka - Koka (PL) Koka666 (com) 6. CzarnaGrzanka - Irony (pl) Irony. (com) 7. lockmittel - RudaK 8. Heval - Heval 9. Miyako - MiyakoKuchiki 10. calore - calore (pl) i xofkate(com) 11. sei - neperke (pl i com) 12 wistra - wistra i Jiska (pl), eInka i musti121 (com) 13. Bay - kueimu (com) i Bay (pl) 14.Plackowata - Alicred 15. liberian_girl - Hodowca (pl) 16. Cierp1enie - rosolowa (pl i com) 17. Watrusia - Deni (pl) i Zapałka1 (com) 18. CzarownicaSa- Kermitek (pl) i CzarownicaSa(com) 19. Matuzaalem - Matuzaalem (pl) 20. konirka - Nefra01 21. equum-equum (pl) 22. Misskiedis- Misskiedis (pl) i Aksamitka (com) 23. kolebka - kolebka (pl) 24. fin - nick balumal (pl i com) 25. Małe No - Hen. (pl) 26. tajfunowaa - tajfunowaa (pl) 27. julka177- julka177 (pl i com) i Lissa16 (pl) 28. chonakawe- Kazik4(pl) i Hakerr(com) 29. Fili993 - Fili993 (pl) 30. Viridila - Quazi (pl) 31. Haffek - -Haffek- (pl) 32. blendzior95 - StajniaMarzeń95 33. Morskie Oko - kueimu (pl) i Morskie Oko (com) 34. asia540-asia540 (pl) i musti121(com) 35. milenchen - milenchen24 (pl) 36. Gniadata - Safonowa (PL) 37. we-runcia - we-runcia (PL) 38. dar - kuciaczek (PL)
No tak, ZJ to ciężki towar 😉 Choć nie bardzo rozumiem dlaczego, skoro Zestawy Harmonii chodzą taniej od niego 😁
CzarownicaSa - Howrsowa przyjęła już to ZJ, które jej wystawiłaś?
Jeszcze nie. Czy mi się dobrze wydaje, że ktoś tu kiedyś wstawiał jakiś kalkulator, w którym mogę sobie obliczyć jakie UM będzie miał koń po treningu? 🤔
CzarownicaSa był i kalkulator. ZHa tańsze od zj ? Ciekawe... Raczej żadko kupuje to sie nie orientuje.
Dzięki :kwiatek: Teraz sprawdziłam- ZJ kosztuje 120tys, a ZH 150. Czyli jest niewiele droższy. Za to koszt 2ZJ i 2ZH jest taki sam- 300tys
dar między sobą sie nie da, trzeba pomeltretowac znajomych coby powchodzili w link z fejsa i klikali "zaoferuj ekwipunek dla gracza...". nie musza sie rejestrować a większości 5 cennych sekund życia nie zbawi, takze to jest akurat moim zdaniem bardzo fajna opcja.
Wystawiłam... Koka , Na com - Penelopie na pl - wertia PSlewe też podawać?
Dziękuję za transakcję i pomoc :kwiatek:
a ja poklikałam w te linki, co przyszły na maila i nic się nie stało :/
CzarownicaSa, Howrsowa - dziękuję 🙂
Ten kalkulator jest całkiem fajny :3
calore - wczoraj też tak miałam. Ale spokojnie najpóźniej wieczorem przyjdzie jakiś sprzęt 🙂
A wiecie, że ten link z e-maila można po prostu przesłać i każda niezalogowana osoba może nam przesłać sprzęt? Wystarczy się wylogować z Howrse i wejść w cudzy link 😉 Na profilu Howrse na fbl użytkownicy podają sobie linki nawzajem 😉
KLIK kliknie ktoś? :kwiatek: oczywiście odwdzięczę się tym samym 🙂