Ocena jury Punkty jury 67 Bonus koloru 7 Bonus za udział 40 Bonus z Facebooka 34 Bonus za email 34 Bonus VIP 46 Suma : 228 punktów W takim tempie to można i 2 Bursztyny zdobyć 💘
moze byc ciezko skoro rzeczy za pkty podwajają swoją cenę po kupieniu😉 jak nie poznajdujesz to lipa aaaa co do rogów: ile masz? ja na razie sie na pierwszego zbieram i zbieram 😁
no i moje przemyślenia: na INT ludzie są normalniejsi. nie rzucają się jak psychole na te aukcje, nie przebijają byle wyzej bez opamiętania. może dlatego, że dłuzej jest ta promocja, ale w 3 minuty zebrałam i rare i very rare i to bez żadnego problemu...
Tempo ma sprzedażach jest takie, że pod odliczaniem nawet mi okienko z przedmiotem nie wyskakuje 🤔wirek: Teraz udało mi się złapać czaprak za 20tys? Chyba coś takiego. I to cudem 🤔wirek: W ogóle niebotyczne ceny osiągają te rzeczy na aukcjach. Za kilka dni się uspokoi i będzie można spokojnie kupować i licytować, tylko ciekawe czy wtedy zostanie coś rzadszego, czy tylko jedno-dwugwiazdkowe przedmioty 🙄
CzarownicaSa bo na błyskawicznych trzeba siedzieć, patrzyć, wyczekiwać, wyliczać, blablabla. szlag trafia od tego wyczekiwania któryś raz które któryś tam raz nic nie daje 😵 na INT złapałam bardzo rzadki za drugim podejściem, drugim w ogóle, także nieporównywalnie. a aukcje są żałosne, żeby po 30 tys dawać za jedną gwiazdkę? 🤔 nie wiem, na jaką cholerę oni to tak podbijają, jeszcze żeby licytowali co 100, ale nie - jest 5000, to jakiś geniusz wbije na 20000 bo co, bo za dużo kasy ma 🤔wirek:
z nudów poczytałam trochę starych postów w tym wątku. jakie promocje były kiedyś fajne! w ogóle mam wrażenie, że kiedyś więcej się tu wymienialiśmy i gadaliśmy, a teraz tylko skaczemy z promocji na promocję :/ haha, znalazłam post z końca 2011 gdzie już narzekamy na to, że jest za dużo boskich 😁
CzarownicaSa mnie to bawiło, teraz coraz bardziej wkurza. mam opcję, żeby dwa razy dziennie coś ugrać? fajnie, to pozbieram, pozbieram, wiadomo od przybytku glowa nie boli. a przez takich o, nie mam nawet szansy nic zalicytować, biorąc pod uwagę, że na tym koncie staż mam bardzo słaby no i raczej ciężko bez dostępu do bezpośrednich na cito uzbierać jakąś fajniejszą sumkę.
calore kiedyś howrse (przynajmniej polskie, bo na nim starym kontem grałam praktycznie od początku, to mogę się wypowiadać) ogólnie było lepsze. kiedyś nie było takiego szalonego parcia na kasę mam wrażenie, bardziej liczyło się jakieś logiczne rozplanowanie dnia konia i spryt, a nie to ile masz kasy na koncie 😉 chociaż ostatnimi czasy wszystko jest coraz bardziej i bardziej nastawione na kasę, nie tylko howrse
btw - 12 czapraków \m/ żebym tyle miała w rzeczywistości...
Dziś wpadł mi z niczego złoty czaprak. Na INT też mam już parę sprzętów do Bursztyna bez żadnego kupowania czy otwierania paczek(otworzyłam całe dwie). Coś czuję, że dosyć łatwo go zdobyć 🤔wirek:
Gniadata, mam 12 rogów i to z własnej hodowli z koleżankami.Niestety jednej nie ma już z nami i jestem sama z taką o nicku Arya Svit'kona. Ale jak już w tym miesiącu będę mieć około 20 to Ci może za coś fajnego (konika i cr) sprzedam a teraz moge dać roga za 5-ty 😡
calorewtedy to nie było nowych promocji co drugi dzień i ludzie mieli więcej kuponów niż kasy (Dunkaa czy ktoś tam inny pisał że Nathaly ma 290 kuponów) 😕 😵 🙇 🤔wirek:
A teraz na com Mrs. Majowska's points (member of the jury) 10 Mrs. Lowshen's points (member of the jury) 13 Participation bonus 8 Facebook bonus 9 Email bonus 9 SCORE: 49 points
Ludzie o co chodzi z tym uśmiercaniem na kupon bo ja uśmierciłam i nic 😵
Lewe konto i tyle. Norma 😎 Howrsowa a masz dużo PD? Jeśli tak to jak dasz mi autoryzację to ja mogę je wytrenować. Promocyjnie mogę wziąć 30tys za konia 😉 Lub coś z cr, kwestia dogadania.