Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

nie no porażka, w ogóle nic nie mogę trafić na tych sprzedażach  😵 aukcje podbijają do nieprzytomności, a na bezpośrednie mam chyba za słaby refleks...
Cierp1enie nie ubieraj ich od razu w byle co, poczekaj kilka dni aż sprzęt zgromadzisz 😉 Więcej punktów się zdobywa za kompletny sprzęt. No i są bonusy z VIP'a, maila i facebooka 🙂

Wykorzystałam już facebooka, bo można jednorazowo 10 razy tylko.
Maila nic mi nie da, bo nikt mi nie otwiera tego. Jedynie Vip.

Jiska wiem, dlatego w tej promocji odpuszczam 🙂
bez sensu - ze wszystkich źródeł złapałam właśnie czwarty dzisiejszy czaprak ;/ powinien być jakiś wybór, chociażby w sprzedażach
swoją drogą, nie chce ktoś kupić chmurek dwóch za 70 tys? :C bo jestem bez kasy na aukcję i wszyscy mnie przebijają i wyprzedałam już wszystko (co chyba było najgłupszą decyzją jeśli chodzi o tą gre)
Gniadata ja mam 6 siodeł , też mi się nic innego nie trafia  :emot4:. Mogli by zrobić coś w stylu wymian między graczami ...
we-runcia łączymy siły?  😁 ja mam czapraki, Ty siodła, no idealnie  😎

żeby to szlag, W OGÓLE nie dają mi "dojść do głosu" na aukcjach :/
Ja się dziwię, co tak do mnie ludzie na howrse piszą, a tu okazuje się, że mam "najlepszego" konia na paradzie z największą ilością punktów 😂
Ja mam chyba za słaby refleks na sprzedaż bezpośrednią...a aukcje no cóż, z lekka się wyczyściłam z kasy a koń dostał całe 25 punktów bo trafiłam na nauszniki i czaprak i tak dwa razy :/
Ja mam plan żeby powoli, na spokojnie kompletować sprzęt i dopiero konie puszczać.  👀

Nie zależy mi na super nagrodach, w miarę kiedy podskoczy mi staż, więcej kasy będzie to się ruszy..

Tak swoją drogą, co myślicie, żeby płodzić mieszanki rasowe ?  😁 Pomyślałam, że moje najlepsze z najlepszymi oferowanymi, hm ?
Dar i masz dobry plan 😉 Każda część sprzętu daje inne punkty, nie ma sensu ubierać konia w byle co i wystawiać. Poczekać parę dni, skompletować kilka rzeczy za np. 9 czy 20 punktów, dodać bonusy za facebooka, maila oraz VIP i dopiero wystawiać.
A z tym mailem to przynajmniej według mnie prosta sprawa- wystarczy stworzyć sobie nowe konta na google czy o2 😉

Co do tych mieszanek to sama kombinuję 👀 Kupiłam niedawno dobrego ogiera i dziś klacz, obydwoje mieszanki. Ogierro jest już wytrenowany, jeszcze tylko klacz 😉
potrzebuje e - maili na tą parade koni , podobno da się wymieniać jakoś ekwipunkiem i ogulnie ,
  może ktoś chętny na wymiane meili ?  :kwiatek:
A ja mam inne pytanie, kupiłam konia 5 latka, dopiero go trenuję i tu dwie sprawy: czemu nie mogę mu zafundować profesjonalnego trenera i dlaczego jak chce go wystawić w zawodach nie ma opcji "dla początkujących koni" tylko mi same konkursy po 200% wyskakują :/

Jestem nowa w tej grze, z góry dziękuję za wyrozumiałość  :kwiatek:
MonioRek bo profeszynal trener jest dla koni które mają PG niższe niz 80% tych najlepszych z rasy, chyba jakos cos takiego ostatio doczytalam  👀
a z zawodami... nie wiem
MonioRek, ile koń ma wygranych zawodów?
MonioRek, ile koń ma wygranych zawodów?

No właśnie zero... :/
Jego potencjał genetyczny: 1194.23
Umiejętności: 1231.13

Nie mamy jeszcze skończonego treningu - kłus,galop,prędkość

Nie mam opcji "zawody dla początkujących koni", wszystkie konkursy maja poziom trudności 150 + i jak tu wygrać 20 razy :/
MonioRek wystawiaj konia  w zawodach, gdzie ma najmniejsze umiejętności. Jeśli jest najsłabszy w skokach- wystawiaj go w skokach. Jeśli w galopie- to w galopie. Jeśli w kłusie- to w kłusie itd. Przy czym jeśli masz nie ukończony trening- tym lepiej 😉 Nie kończ go. Jeśli najsłabszą umiejętnością Twojego konia jest np. kłus, to kończysz wszystkie treningi oprócz kłusa- i wystawiasz konia w zawodach w kłusie. Nie patrz na zawody dla początkujących, one pojawiają się chyba do jakiegoś poziomu UM. A Ty konia masz całkiem dobrego 😉 Powodzenia :kwiatek:
Właśnie wygrałeś/aś poniższy przedmiot w błyskawicznych sprzedażach:
  1 x Czaprak - Jeden kolor - czarny

...AAAAA!  👿
Nie przejmuj się...ja wygrałam nauszniki, sztuk jeden...a zapłaciłam łohohohohohoh...... 😵
MonioRek to mój piąty czaprak.. DZISIAJ 😵
Dajcie sobie chwilowo spokój z tymi akcjami, teraz jest szał ciał na nie 😉 Pod koniec promocji powinno być spokojniej, bo większość już będzie miała dużo sprzętu.
na razie wykorzystałam fakt zastrzyku gotówki której i tak bym nigdzie indziej na razie nie wydała 😉
calore - sprawdź na com, czy możesz ubierać konie u mnie. Ja jak chcę ubrać to wyskakuje mi błąd :/ i tak mam od kilku dni :/
a mam trochę sprzętu, więc mogę zdobyć pkt i kupić coś z cr

wygrałam dziś na aukcji i bezpośrednich

na bezpośrednich 2 gwiazdki - biały czaprak za 6 tys
na aukcji za 46 tys 2 gwiazdki - niebieski czaprak

mam od cholery czapraków :/
Cierp1enie, mogę, nawet ubrałam jednego i dałam do oceny 😡
Mam złote owijki  😅 Nie zbyt podoba mi się coś ta promocja.
kupiłam złoty element na aukcji, jakie nerwy! mam już 5 takich, brakuje mi 2 w takim razie 🏇
no bez jaj, kolejny złoty element jest na aukcji, a ja nie mogę licytować :/ chyba jutro będę polować o tej samej porze, amerykańce śpią, a to oni podejrzewam ładują w grę najwięcej kasy na com 😉
calore to te boskie ekwipunek ?
tak 🙂
czy tylko ja jestem niepełnosprytna i dopiero teraz wyczaiłam jak osoby niezalogowane howrse moga przekazac ekwipunek zalogowanym?
A ja już sama nie wiem z moim szczęściem.
Przez pół roku próbowałam wyhodować jednorożca-same bezrogi, a jak teraz ostatnio od niechcenia dla Pavosa pokryłam 5 klaczy BACH :bum:  3 rogi
na com mam niewiele stażu a mam już złote nauszniki. Na pl też jakoś nie za bardzo zależy mi na Bursztynie tylko na podarunku hestii... Jak ubierałam konie w pełen komplet ( prawie w kolorze) to dostawałam po 30-36 pkt a jak założyłam westernowe siodło i wodze plus gumki czarne i czarno biały czaprak z bonusami fb i VIP to tak wyglądały moje noty:

Ocena jury
Punkty jury 35
Bonus koloru 4
Bonus za udział 17
Bonus z Facebooka 17
Bonus VIP 22
Suma : 95 punktów

i tak teoretycznie mam 160 pkt i siodło dla bursztyna.
Jak widać wystarczy kolor i bonusy 🤦
Howrsowa oczywiscie ze tak 😉
a ja właśnie się wykosztowałm na gumki. nie wiem na cholerę mi one.
+ złapałam uzdę dla Bursztyna. też nie wiem po co, wolałabym normalne siodło :/
edit: otworzyłam zestaw paradny. witaaaj czapraku dla Bursztyna...
ZAwsze tak jest że jeżeli czegoś pragniesz z dwóch rzeczy do wyboru TO I TAK DOSTANIESZ TO DRUGIE 😵 😵 😵

PS Gniadata, To jak będziesz mieć bursztyna to i tak dobrze bo daje ci co dziesięć dni kupon(w diamentach)
Bursztyn jest cennym koniem.
Po przebudzeniu może stworzyć diament.

Możesz podbić jego umiejętności dzięki diamentom.
👍 👍

Dziwne na com mam tyle rzeczy dzięki klipom video a na pl nie mogłam żadnego złapać jak potrzebowałam do moich koni, a jak teraz mam tylko bursztyna to mam ciągle tylko "Więcej ekwipunku
                          po obejrzeniu klipu video
    Czy coś w ten deseń 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się