Cierp1enie nie ubieraj ich od razu w byle co, poczekaj kilka dni aż sprzęt zgromadzisz 😉 Więcej punktów się zdobywa za kompletny sprzęt. No i są bonusy z VIP'a, maila i facebooka 🙂
Wykorzystałam już facebooka, bo można jednorazowo 10 razy tylko. Maila nic mi nie da, bo nikt mi nie otwiera tego. Jedynie Vip.
bez sensu - ze wszystkich źródeł złapałam właśnie czwarty dzisiejszy czaprak ;/ powinien być jakiś wybór, chociażby w sprzedażach swoją drogą, nie chce ktoś kupić chmurek dwóch za 70 tys? :C bo jestem bez kasy na aukcję i wszyscy mnie przebijają i wyprzedałam już wszystko (co chyba było najgłupszą decyzją jeśli chodzi o tą gre)
Ja mam chyba za słaby refleks na sprzedaż bezpośrednią...a aukcje no cóż, z lekka się wyczyściłam z kasy a koń dostał całe 25 punktów bo trafiłam na nauszniki i czaprak i tak dwa razy :/
Dar i masz dobry plan 😉 Każda część sprzętu daje inne punkty, nie ma sensu ubierać konia w byle co i wystawiać. Poczekać parę dni, skompletować kilka rzeczy za np. 9 czy 20 punktów, dodać bonusy za facebooka, maila oraz VIP i dopiero wystawiać. A z tym mailem to przynajmniej według mnie prosta sprawa- wystarczy stworzyć sobie nowe konta na google czy o2 😉
Co do tych mieszanek to sama kombinuję 👀 Kupiłam niedawno dobrego ogiera i dziś klacz, obydwoje mieszanki. Ogierro jest już wytrenowany, jeszcze tylko klacz 😉
A ja mam inne pytanie, kupiłam konia 5 latka, dopiero go trenuję i tu dwie sprawy: czemu nie mogę mu zafundować profesjonalnego trenera i dlaczego jak chce go wystawić w zawodach nie ma opcji "dla początkujących koni" tylko mi same konkursy po 200% wyskakują :/
Jestem nowa w tej grze, z góry dziękuję za wyrozumiałość :kwiatek:
MonioRek bo profeszynal trener jest dla koni które mają PG niższe niz 80% tych najlepszych z rasy, chyba jakos cos takiego ostatio doczytalam 👀 a z zawodami... nie wiem
MonioRek wystawiaj konia w zawodach, gdzie ma najmniejsze umiejętności. Jeśli jest najsłabszy w skokach- wystawiaj go w skokach. Jeśli w galopie- to w galopie. Jeśli w kłusie- to w kłusie itd. Przy czym jeśli masz nie ukończony trening- tym lepiej 😉 Nie kończ go. Jeśli najsłabszą umiejętnością Twojego konia jest np. kłus, to kończysz wszystkie treningi oprócz kłusa- i wystawiasz konia w zawodach w kłusie. Nie patrz na zawody dla początkujących, one pojawiają się chyba do jakiegoś poziomu UM. A Ty konia masz całkiem dobrego 😉 Powodzenia :kwiatek:
Dajcie sobie chwilowo spokój z tymi akcjami, teraz jest szał ciał na nie 😉 Pod koniec promocji powinno być spokojniej, bo większość już będzie miała dużo sprzętu.
calore - sprawdź na com, czy możesz ubierać konie u mnie. Ja jak chcę ubrać to wyskakuje mi błąd :/ i tak mam od kilku dni :/ a mam trochę sprzętu, więc mogę zdobyć pkt i kupić coś z cr
wygrałam dziś na aukcji i bezpośrednich
na bezpośrednich 2 gwiazdki - biały czaprak za 6 tys na aukcji za 46 tys 2 gwiazdki - niebieski czaprak
kupiłam złoty element na aukcji, jakie nerwy! mam już 5 takich, brakuje mi 2 w takim razie 🏇 no bez jaj, kolejny złoty element jest na aukcji, a ja nie mogę licytować :/ chyba jutro będę polować o tej samej porze, amerykańce śpią, a to oni podejrzewam ładują w grę najwięcej kasy na com 😉
A ja już sama nie wiem z moim szczęściem. Przez pół roku próbowałam wyhodować jednorożca-same bezrogi, a jak teraz ostatnio od niechcenia dla Pavosa pokryłam 5 klaczy BACH :bum: 3 rogi na com mam niewiele stażu a mam już złote nauszniki. Na pl też jakoś nie za bardzo zależy mi na Bursztynie tylko na podarunku hestii... Jak ubierałam konie w pełen komplet ( prawie w kolorze) to dostawałam po 30-36 pkt a jak założyłam westernowe siodło i wodze plus gumki czarne i czarno biały czaprak z bonusami fb i VIP to tak wyglądały moje noty:
Ocena jury Punkty jury 35 Bonus koloru 4 Bonus za udział 17 Bonus z Facebooka 17 Bonus VIP 22 Suma : 95 punktów
i tak teoretycznie mam 160 pkt i siodło dla bursztyna. Jak widać wystarczy kolor i bonusy 🤦
Howrsowa oczywiscie ze tak 😉 a ja właśnie się wykosztowałm na gumki. nie wiem na cholerę mi one. + złapałam uzdę dla Bursztyna. też nie wiem po co, wolałabym normalne siodło :/ edit: otworzyłam zestaw paradny. witaaaj czapraku dla Bursztyna...
ZAwsze tak jest że jeżeli czegoś pragniesz z dwóch rzeczy do wyboru TO I TAK DOSTANIESZ TO DRUGIE 😵 😵 😵
PS Gniadata, To jak będziesz mieć bursztyna to i tak dobrze bo daje ci co dziesięć dni kupon(w diamentach) Bursztyn jest cennym koniem. Po przebudzeniu może stworzyć diament.
Możesz podbić jego umiejętności dzięki diamentom. 👍 👍
Dziwne na com mam tyle rzeczy dzięki klipom video a na pl nie mogłam żadnego złapać jak potrzebowałam do moich koni, a jak teraz mam tylko bursztyna to mam ciągle tylko "Więcej ekwipunku po obejrzeniu klipu video Czy coś w ten deseń 😵