Mógłby ktoś ode mnie kupić konia? http://www.howrse.com/joueur/fiche/commerce?id=31608888 Bo nie wiem czy będzie ktoś chciał, a muszę zaliczyć zadanie. Niestety nie mam jeszcze prywatnych. Mogę na kogoś liczyć? :kwiatek:
Bitre, ha ha ja w życiu nie kupiłam za więcej niż 5 tysięcy a już dosyć często kupuję 🤣 Zawsze łapię okazję w poniedziałek znów kupię róg obfitości za 9 tysi! 🙂
Bay - tak zamieniam się 🙂 urodziła mi się nowe źrebię i muszę pozbierać punkty dorastania, bo nie mogę się doczekać jutra więc muszę dziś się już nią pozajmować 🤔wirek: wkręciłam się na dobre
Florcik - w takim razie podwójnie dziękuję :kwiatek:
Bitre, ha ha ja w życiu nie kupiłam za więcej niż 5 tysięcy a już dosyć często kupuję 🤣 Zawsze łapię okazję w poniedziałek znów kupię róg obfitości za 9 tysi! 🙂
ja tez bym tyle nie dała ale luknełam teraz na błyskawiczne no i mniej wiecej takie ceny widzialam 🙂 ło, brawo, mój rekord w kupieniu rogu to 15 000 Eq, a w nim same śmieci :/
ja również mam na angielskim na wymianę na polskim:
Fertility Wand x 6 Eolus' Wind x 5 Philosopher's Stone x 5 Golden Spurs x 4 Daphne's Laurels x 4 Pandora's Box x 4 Seahorse x 3 Chronos' Timer x 3 Boreas's Lunge x 3 Black Orchid x 3 Golden Apple x 3 Piece of Cloud x 3 Hephaestus' Horseshoes x 2 Morpheus' Arms x 2 Water of Youth x 2 Apollo's Lyre x 2 Artemis' Arrow x 2 Medusa's Blood x 2 The 5th Element x 1 Atalante Pack x 1 Hera Pack x 1 Nyx Pack x 1 Aphrodite's Tears x 1 Zeus' Lightning Bolt x 1 Poseidon's Pack x 1 Plouto's Parchment x 1
Złote Jabłko x 1 Chmurka x 2 Podkowy Hefajstosa x 1 Woda Młodości x 1 Łzy Afrodyty x 1 Laury Dafne x 3 Zestaw Hery x 1 Konik Morski x 10 Złote Ostrogi x 3 Puszka Pandory x 2 Powiew Eola x 1
Np przedmiotów już nie wymieniam za przedmioty, a kupuję za equus. Na lewe konta też przelewam sobie kasę więc mam jakieś... 9-12 przedmiotów tygodniowo.
wow nieźle ja w sumie to chyba nic nie mam 😀D i mam tylko 13eq 😀 ale za to dorobiłam się klaczki o najlepszych genach ze wszystkich moich koni więc już powoli łapię o co chodzi w grze 🙂
Nastawiłam budzik na 6 i wstałam 20 po i zdążyłam pokryć tylko przygotowaną klacz, a miałam w sumie 3 jeszcze rano postarzyć i nie zdążyłam 😵 Idę spać :/
Na wymianę mam : Złote Jabłko x 3 Lira Apolla x 3 Konik Morski x 2 Łzy Afrodyty x 2 Powiew Eola x 2 Puszka Pandory x 1 Czarna Orchidea x 1 Zestaw Hery x 1 Zestaw Atalanty x 1 Złote Ostrogi x 1