julka177, dałam ci wody, obojętnie jakiego konia tak nazwiesz. Ja też potrzebuję wody :kwiatek:. Co jest z tym zraszaczem ? Spóźniłam się czy co? Miał być aktywny jak ostatnio patrzyłam za godzinę, to musiałabym zajrzeć dokładnie za godzinę, to by działał? Za równą godzinę nie mogłam, zajrzałam teraz i jest nieaktywny 🤔.
Watrusia nie wiem dlaczego nie mogę dać Ci wody, pod tym okienkiem mam napisane "nie masz wystarczającej liczby znajomych", a nie wysłałam Ci jeszcze dzisiaj 🙁. Dziękuję że mi dałaś :kwiatek:
Watrusia nie ma za co i dzięki :kwiatek: Myślałam, że ten spryskiwacz automatyczny będzie raz aktywny co 3 dni. A tu trzeba go znaleźć w RO, trochę to bez sensu...
Gospodarstwo hodowlane » Czarny Rynek » Róg Obfitości Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
4 000 Equus 4 podkowy FK 10 rzep 5 mieszanek energetycznych 2 punkty dorastania Również znaleziony dzięki Ogrodowi Warzywnemu: 1 x Nawóz 1 x Nasiono kukurydzy Pff...
Dalej przyjmuje wode 😉 Kupię różka holsztyna lub zamienie się. Mam wiele ras.
lockmittel telofon mi padł, a co za tym idzie i budzik 😵 dobrze, że wstałam zaraz po 8 bo byłam jeszcze umówiona. Ach te ranne wstawanie 😁 Postaram się. Powinnam wrócić.
3 000 Equus Uzda MF 20 rzep 3 mieszanki kaloryczne 3 punkty dorastania Również znaleziony dzięki Ogrodowi Warzywnemu: 1 x Nawóz 1 x Nasiono pomidora 1 x Automatyczne podlewanie
🏇
jak to działa w ogóle? jak na to kliknę, to podleje mi wszystkie pola od razu? i to jest tylko jednorazowo tak? do kiedy muszę to zużyć?