julka177, Kiedy osiągniesz 50 dzień w Howrse, możesz otrzymać Kupon za 20% swoich funduszy każdego 30 kolejnego dnia spędzonego w grze, ze sprzedaży koni, przedmiotów i za realna kasę, oraz za konia śmiertelnego który skończył 30 lat, umiera a ty wysyłasz go do nieba, możesz tak wysłać 10 koni w ciągu 30 dni.
Zatrudnię kogoś, kto mi połazi bez sensu po koncie i będzie polował na to specjalne UFO 😁 Mogę zapłacić zestawem Harmonii, Hery lub Klepsydrą Kronosa 😉
Kurczę. A może ktoś potrzebuje eqqus bardzo i chciałby zostać u mnie sitterem? Chociaż raz na jakiś czas. Płacę 70 eqq za konia, czyli za 100 koni 7 tys. Za 200 koni 15 tys. Łatwy zarobek. Mam masę chętnych, ale jakoś boję się komukolwiek zaufać, a tu na forum większości chyba bym była w stanie udostępnić współdzielenie :P Oporządzenie konia u mnie to zakwaterowanie, wyczyszczenie, nakarmienie, pogłaskanie, napojenie, lekcja i położenie spać. Nic więcej, bez treningów, bez zawodów. Ktoś chętny? :<
A ja szukam kogoś kto mi konie w ośrodkach porejestruje 😉 place czymś z cr albo eq, to do dogadania 🙂 tylko najlepiej jutro i we wczesnych godzinach bo potem słabe ośrodki zostają 🙂
Jiska jest z rv, ale chyba ją wywaliłam, bo długo nie było jej na howrse. koniiiczek to chyba olciik, a Baziute (tam nie było k na końcu?) mam wrażenie, że gdzieś mi mignęło.
liberian_girl, ja mogę 😉 chętnie się zajmę, ale jeżeli Ci to nie przeszkadza w godzinach wieczornych bym wypełniała obowiązki, bo wtedy mam najwięcej czasu 😉 zaćjesz, jutro mogę po 6 rano Ci zakwaterować te konie 😉
liberian_girl 2 max 3 razy w tyg ja moge sie zajmować (920 stażu 10 karmy) więc jakbyś kogoś miała to ja mogę być jako druga pomagająca. Głównie mogła bym w weekendy czasem w środy
Miałam okazję 3 razy złapać specjalne ufo, ale zanim mi sie ono pokazało to już zdążylam wcisnąć inną stronę i trzy razy je straciłam! Weźcie mnie zastrzelcie!!! Ohh 👿