skoro tak się nie da to po co są w tej chwili diamenty? 🙂 wybaczcie ale ponownie zaczęłam zaglądać do tej gry i dużo zmian zaszło 🙂 kiedyś za 10 diamentów można było mieć kupon 🙂
Ludzie, czy ktoś przestał korzystać z własnego konta i nie chce usuwać ❓ Poszukuję konta a właściwie osoby która zechce mi to udostępnić-zależy mi by konto miało powyżej 30 dni stażu ❗ Błagam 🙇 Może mieć tylko 1-2konie, nic z CR,brak ośrodka-zależy mi tylko na tym stażu+ choć jednym koniu...
lockmittel To Ty dziś kładziesz się spać, a ja czatuje. Dziękuje za podlanie :kwiatek: Czy tylko mi kiepsko działa howrse ? EDIT Firefox mi szwankuje 😵 A na Explorerze masakra z prędkością... Eh.
Koka, Mi śmiga aż miło. Dziś wieczorem znów Ci mogę podlać roślinki 🙂 ja wstaję o 6 więc spokojnie sobie też podlewam, ale później zawsze usypiam i tym sposobem dziś nie zapłodniłam klaczy jednorożca, więc jakbyś była tak miła i to zrobiła jutro z rana dla mnie 😉 o 8,02 jak dasz radę 🙂
potrzebuję: -osoby do podlania ogródka dzisiaj o 12.41 😀 -osoby,która by mi sprzedała swojego konia-chwilowo, za 55tys- chcę jak najtaniej kupić kupon🙂 oczywiście po tych 3(?) dniach kasa do zwrotu dla mnie i koń do zwrotu dla tej osoby 🙂
tajfunowaa moge podlac chyba, ze jest jakis w końcu limit współdzieleń. lockmittel ja troche nasprzedawałam, ale przy tej ilości ciągle mi się coś rodzi.
zaćjesz, ja z chęcią, co powiesz na puszke pandory za puszke pandory? I wymiana wodą? 🙂 +Ty też mi wystaw coś za to samo, może być? Bo też chcę zadanie zaliczyć
tajfunowaa nie miałam czasu żeby odpisywac bo pokrywałam różki. Jak jeszcze chcesz żeby Ci podlać to daj współdzielenie. Watrusia to w takim razie może na kontakt napisze.