sei nie mogłaś uśmiercać żadnych koni w przeciągu ostatnich 30 dni. Wystawię 10 koni za 500 eq i zwrotnego konia za 9 kuponów. A ty mi wystawisz za 30 tysięcy.
Gospodarstwo hodowlane » Czarny Rynek » Wyzwanie Tytanów Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 4... Poziom 1 Woda Młodości 6 punktów dorastania 80 rzep Poziom 2 Puszka Pandory Poziom 3 Dziki koń z gatunku Kuc Pottok, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut! 🏇 Poziom 4 Puszka Pandory
dalej nie ryzykowałam, bo kompletnie nie mam szczęścia
korciło i otworzyłam drugie xD Wygrywasz!
Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 3... Poziom 1 7 000 Equus 5 punktów dorastania 90 rzep Poziom 2 Woda Młodości Poziom 3 Dziki koń z gatunku Kuc Pottok, który zostanie dodany do twojego konta za kilka minut!
🤣 ale wcześniej z 8 zmarnowałam, ani razu poza 4 poziom nie doszłam i wszystko przepadało... sprzedam 2 szt OM za 4 kupony
Zamienię poniższe przedmioty z COM na PL - najlepiej na to samo, ale mogą być też inne przedmioty, kupony, konie lub Equus 😉
3x Pass
Philotes' Stroke x 9 Piece of Cloud x 2 Morpheus' Arms x 2 Chronos' Timer x 1 Horn of Plenty x 1 Philosopher's Stone x 1 Fertility Wand x 4 Zeus' Lightning Bolt x 4 Artemis' Arrow x 1 Medusa's Blood x 7 Apollo's Lyre x 7 Harmony Pack x 4 Helios' Ray x 4 Golden Apple x 1 Ploutos' Parchment x 8 Achilles' Heel x 7 Pandora's Box x 7 Bonus Pack x 4 Black Orchid x 4 Poseidon's Saddle x 3 Poseidon's Horseshoes x 2 Water of Youth x 1 Centaur Pack x 1
Oferuję: (najlepiej za kupony, ale kasa też wchodzi w grę 😉 ) Kamień Filozoficzny x1 Zestaw Hery x1 Czarna Orchidea x3 Puszka Pandory x2 Woda Młodości x1 😅
Mam Kamień Filozoficzny i Krew Meduzy na zbyciu, jeśli ktoś zainteresowany :kwiatek: Krew wymienię na Piętę Achillesa, bo mi bardzo potrzebna; z KF czekam na propozycje (eq, kupony, inne przedmioty)