potrzebuje kogoś kto mógłby zając się jutro moim kontem 🙂 cały dzień jestem na stajni a potem mam 18-stkę przyjaciółki i mnie nie będzie 🙁 znalazłby się ktoś chętny ?
ja też po tyle na aukcjach wystawiam to idą po 4000-5000 a [b]Pochodnia_kc[/b] wiadoma osoba która była w naszej hodowli kupiła takiego ogra za 10 000 😅 z resztą stąd mam 90 000 e 😵
Libeerte ja mam ale tylko za coś ciekawego(na bezpiecznych wymieniałam na hery i objęcia 🤣 ) więc jak coś masz takiego to pisz 🙂 Jest florcik? Może ona mi pokryje rożki? :kwiatek:
Mam prośbę do was🙂 Jako, że bezmyślnie sprzedałam mojego jednorożca, a nie mam aż tyle funduszy by kupić nowego do zadania czy mógłby mi ktoś pożyczyć na czas jego wykonania? Oddam klacz wraz ze źrebakiem 😉
Edit. zapomniałam napisać, że potrzebuje ją na eng howrse
potrzebuje kogoś kto mógłby zając się jutro moim kontem 🙂 cały dzień jestem na stajni a potem mam 18-stkę przyjaciółki i mnie nie będzie 🙁 znalazłby się ktoś chętny ?
Możecie mi powiedzieć jak wklejać tylko kawałek strony z gry, np: ze źrebakiem? chodzi mi o to żeby linkować całej strony podbijam mógby ktoś sprzedać mi objęcia za equus? :kwiatek: w ramach rozliczenia mogę dodać ogierka fryza PG416.04
Watrusia, powinnać mieć na klawiaturze taki przycisk `prt scr` albo coś w tym stylu, naciskasz na niego, potem ctrl+c wchodzisz w painta, ctrl+v i pozniej w paincie robisz 😉
samego źrebaka możesz tak : wchodzisz w drzewo genealogiczne źrebaka -> naciskasz prawy przycisk myszy na jego wyglądzie -> klikasz kopiuj -> możesz wklejać 😅