Wygrywasz! Zdecydowałeś się odebrać swój upominek z poziomu 7... Poziom 1 9 000 Equus 6 punktów dorastania 90 rzep Poziom 2 Piorun Zeusa Poziom 3 Krew Meduzy Poziom 4 1700 punktów do całkowitego rankingu Poziom 5 40 dni subskrybcji Konta Pegaza Poziom 6 Klepsydra Kronosa Zestaw Posejdona Kamień Filozoficzny Poziom 7 Łzy Afrodyty Chmurka Różdżka Płodności 3 x Krew Meduzy Czarna Orchidea 2 x Róg Obfitości 2 x Złote Jabłko
potem otworzylam kolejne 2 i nic nie wygralam, a kupony stracone ;( i moge pozegnac sie z boskim
Róg Obfitości 2 000 Equus 20 rzep 5 mieszanek kalorycznych 3 punkty dorastania Również znaleziony dzięki Ogrodowi Warzywnemu: 2 x Nawóz 1 x Nasiono bakłażana
Piszcie do sei niech wystawi jednej, a potem niech pójdzie do drugiej 🙂 i jeśli może to niech ta u której zostanie sie nim zajmie przez te 10 dni zeby wiek rósł 😉
oki, konik czeka aż poznam nickMałe No 🙂 zaćjesz, zajrzyj na wymiany 😉 jak znaleźć sekretną stronę nr 3? mam instrukcję na com, ale nie działa :/ ktoś pytał, co to PA - pięta ahillesa 😉
sei, wystawiam piorun zeusa na pl 🙂 a jutro chętnie wymienię się siodłem posejdona (uzdę mogę dać przez pośrednika), jeśli pojedynczo też przyjmujesz 🙂
nie wiedzialam o tym, ze jednemu graczowi prezent mozna wyslac raz na 7 dni. jak znajdzie sie tu ktos kto moze posredniczyc, to ja siodlo nawet dzisiaj moge wystawic 😉