Cierp1enie, ale tobie zawsze orchidei brakuje to nie narzekaj 😁 ja to chyba mam szczęście do koni w RO/wyzwaniach, kiedy akurat nie biorę udziału w głównej promocji. tak wygrałam dwa najszkaradniejsze dzikusy (tego i Abcao) 😁
calore - następnym razem jak będzie jakaś główna promocja, w której nie bierzesz udziału, a będzie do wygrania dzikus to otworzysz mi RO? Może chociaż tak coś wartościowego wygram 😁
Dunkaa patrzałam to są wyższe ceny niż ja chcę za swoje rzeczy z czarnego rynku inni życzą sobie o wiele więcej a kasa nie idzie na marne bo kupuję nowe konie i rozmnażam moje klaczki abym mogła mieć więcej lepszych koni ... i potrzebuję kasy ... heh ... jeśli jesteś czymś zainteresowana to zaproponuj cenę : )
Szukam kogoś kto zajmie się moimi 2 kontami przez 2 tygodnie (27 czerwca -9 lipca). Chodzi mi tylko o zajęcie się 1 boskim koniem, wystawieniem 8 koni do GP i kontrola ośrodka: czy łąki czyste, zebranie plonów i posianie nowych. Zapłacę 1 kupon 😉
mialam dzisiaj pokryc roga i sie spoznilam. mam nadzieje ze jutro rano sie uda i wyjda dwa male rozki 😁 potrzebuje passow na ro, na wymianach mi cos nie idzie... ile mniej/więcej kosztuje trening konia do GP? 👀