Ja do tych 5żywiołów nie mam szczęścia, brakuje mi jednorożca metal i dupa :/ cały czas mam powtórki. Pegaza metal kupiłam za kupony, na jednorożca nie stać mnie ( 1mln i 20kuponów).
Plackowata, Grałam jeszcze w howrse na samym początku i było inaczej rozwiązane z tymi wymianami (pamiętam jak howrse.com było małym serwerkiem). Teraz po pół roku wróciłam na nowe konto i dopiero teraz zaczęłam regularniej grać, więc nie widzę w tym nic dziwnego. Juz zapytać nie można?
Łzy Afrodyty 2 000 Equus 45 rzep 3 mieszanki kaloryczne 3 punkty dorastania Bilet wstępu na Grand Prix Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Przyśpieszacz 1 x Mąka 1 x Masło 1 x Barwnik spożywczy
a otworzyłam z myślą "może trafię na przyśpieszacz" 😉 🏇
Ok, po prostu napisałam. To mogło być : A te wymiany to też... i a te wymiany to teraz... . Oba zdania są poprawne, nie domyśliłam się, że zgubiłaś literkę. Nawet gdyby nie, to każdemu zdarzają się błędy, np. z pośpiechu. Ja tylko zwróciłam uwagę 😉
Ma już ktoś Kwarca? Jak z jego ,,diamentodawalnością" ? Można zdobyć codziennie czy raczej nie?
Woda Młodości 7 000 Equus 10 rzep 3 mieszanki energetyczne 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Pistacje 1 x Mąka 2 x Cukier 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
1 diament 3 000 Equus 40 rzep 5 mieszanek energetycznych 6 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Karmel 1 x Wanilia 1 x Cukier 1 x Mąka 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz!
8 000 Equus Uzda MF 40 rzep 20 jabłek 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Śmietanka 1 x Orzech laskowy 1 x Cynamon 1 x Mleko 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz!
1 000 Equus 4 podkowy FK 35 rzep 2 mieszanki kaloryczne 11 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Wanilia 1 x Migdały 1 x Cynamon 1 x Aromat pomarańczowy 1 x Barwnik spożywczy
Miyako, to nie jest na czas, daje diament po prostu za pierwszym wypuszczeniem go na łąkę 😉 u mnie różnie daje, czasem przez kilka dni codziennie, potem kilka dni przerwy, raz daje, raz znowu nie daje, nie ma reguły 😉 a, ja od razu daję na tyle, żeby zjadł całą dzienną porcję 😉
Ja otworzyłam tylko jedno ro, ale nie było tam Kwarca. Nie mam szczęścia do boskich w ro. Na szczęście mam go z nowej promocji 🙂 Czas zbierać RO na promocję z farmą 🙂
Poszukuję RO. Mogę dać coś w zamian, ale komplenie nie ogarniam wartości przedmiotów. 🤬 Więc zapytam ogólnie: Czy ma ktoś na zbyciu RO i co by chciał w zamian? 😀 (o ile to coś mam. 😂 )