Kamień Filozoficzny 6 000 Equus 10 rzep 20 jabłek Efekt Tornada, Premia na Grand Prix: Umożliwia zrejestrowanie w zawodach 4 koni na dzień, zamiast 2 Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mleko 2 x Cukier 1 x Czekolada 1 x Barwnik spożywczy w końcu coś sensownego 😎
1 000 Equus 4 podkowy FK 10 rzep 5 mieszanek energetycznych 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mleko 1 x Mąka 1 x Cukier 1 x Przyśpieszacz 1 x Barwnik spożywczy
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
2 diamenty 2 000 Equus 15 rzep 10 jabłek 10 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Mąka 1 x Cukier 1 x Cukier puder 1 x Barwnik spożywczy
3 000 Equus Siodło szyte na miarę 30 rzep 2 mieszanki energetyczne 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mąka 1 x Pistacje 1 x Czekolada 1 x Wanilia 1 x Barwnik spożywczy
Promień Heliosa 2 000 Equus 20 rzep 2 mieszanki kaloryczne 2 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Przyśpieszacz 1 x Mąka 1 x Jajko 1 x Kawa 1 x Barwnik spożywczy
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Klepsydra Kronosa 3 000 Equus 30 rzep 10 jabłek 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Migdały 2 x Cukier 1 x Cukier puder 1 x Barwnik spożywczy
Czarna Orchidea 2 000 Equus 15 rzep 20 jabłek Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Cukier 1 x Wanilia 1 x Masło 1 x Barwnik spożywczy
2 diamenty 1 000 Equus 15 rzep 3 mieszanki kaloryczne 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Jajko 1 x Mleko 1 x Pistacje 1 x Barwnik spożywczy
Róg Obfitości 1 000 Equus 15 rzep 2 mieszanki kaloryczne Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Kawa 1 x Cukier puder 1 x Cynamon 1 x Cukier 1 x Barwnik spożywczy
Złote Ostrogi 3 000 Equus 10 rzep 2 mieszanki kaloryczne Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 3 x Czekolada 1 x Aromat pomarańczowy 1 x Barwnik spożywczy
Czarna Orchidea 2 000 Equus 35 rzep 2 mieszanki energetyczne Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Karmel 1 x Oliwa 1 x Mąka 1 x Barwnik spożywczy
Lira Apolla 4 000 Equus 10 rzep 150 jabłek Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Mąka 1 x Pistacje 1 x Masło 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
2 000 Equus Siodło szyte na miarę 15 rzep 20 jabłek 2 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 2 x Oliwa 1 x Jajko 1 x Migdały 1 x Barwnik spożywczy
1 000 Equus Uzda MF 45 rzep 5 mieszanek kalorycznych 6 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mleko 1 x Cukier 1 x Wanilia 1 x Mąka 1 x Barwnik spożywczy
3 000 Equus Uzda szyta na miarę 15 rzep 2 mieszanki kaloryczne 10 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Mąka 2 x Wanilia 1 x Pistacje 1 x Barwnik spożywczy
3 diamenty 2 000 Equus 15 rzep 2 mieszanki energetyczne 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Kawa 1 x Masło 1 x Migdały 1 x Przyśpieszacz 1 x Barwnik spożywczy
2 000 Equus Uzda szyta na miarę 10 rzep 3 mieszanki energetyczne 2 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Karmel 1 x Mleko 1 x Czekolada 1 x Pistacje 1 x Barwnik spożywczy
Zwój Plutona 4 000 Equus 10 rzep 50 jabłek 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 3 x Cukier 1 x Karmel 1 x Barwnik spożywczy
Kamień Filozoficzny 3 000 Equus 40 rzep 20 jabłek Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Oliwa 1 x Cukier puder 1 x Przyśpieszacz 1 x Jajko 1 x Barwnik spożywczy
2 000 Equus Siodło szyte na miarę 25 rzep 20 jabłek 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Czekolada 1 x Przyśpieszacz 1 x Śmietanka 1 x Jajko 1 x Barwnik spożywczy
ale beznadziejne ro miałam dziś :/ i na dodatek mało fajnych składników
Mi się piecze 5 element 🙂 Na Kwarca nie mam szans, bo nie mogę wypiec wszystkich przepisów, bo potrzeba orzechów laskowych, których nie dostałam nigdzie od początku promocji 🙄
a mi 2 cukrów pudrów by wrzucić Kwarca 🙁( buuu stoję od 2 dni :/ otworzyłam wczoraj specjalnie 5 ro dodatkowych i składniki dostawałam takie, które ciężko dostać, a nie te co już mam po 15szt :/ także czekam na jutro, może uda się w końcu