Ktoś wie jak ustawić w ośrodku zawody ujeżdżeniowe, by było ok.. proszę o pomoc, bo ustawiam i ustawiam, a i tak nie odbywają się tam zawody :/ może być na pw :kwiatek:
xxagaxx wystawiłam 365000eqq,mam nadzieję,że nie robi to różnicy i dziękuję :kwiatek: EDIT: coś dziś ze mną nie tak,kompletnie nie myślę,poprawka: proszę o wystawienie mi konia za 365000eqq a ja wystawię zwrotnego 🙂
komuś zdechł Archimedes na com 🤔wirek: kiedyś widziałam zdechniętego Topaza. ten pomysł o wykupywaniu boskich koni z nieba nie jest taki głupi. a eliksiry poszły mi bardzo dobrze, mam już Kwarca, a wciąż wrzucam nowe przepisy 😉 no ale do tej promocji się akurat przygotowałam, więc w sumie nic dziwnego 😎
Cierp1enie, 21. oprócz boskiego zrobiłam jeszcze 2 x konto pegaza, 5 element i nyxa. kurcze, powinno wyjść więcej, raczej 29, chociaż liczyłam z historii przedmiotów 🤔
Plackowata, dzięki, już mam :kwiatek: zobaczę jak mi się będą układały składniki. może porwałabym się wtedy na upominek hestii. chociaż jestem rozczarowana, myślałam że jego się przydziela na stałe do jednego konia, a nie że na jedno pokrycie tylko 🙁 w każdym razie urodziły mi się dwie rogate klaczki już 🙂 nie wiem czy jedną sprzedać czy obie sobie zostawić 🤔
przylazłam się pochwalić 😀iabeł: właśnie robi mi się 38 przepis i to będzie wszystko z tej promocji. dawno żadna mi się tak nie udała, jak te eliksiry. w sumie zdobyłam: upominek hestii, 2 x miesiąc konta pegaza, 5 element, nyxa, herę, harmonię, zestaw posejdona, klepsydrę, 2 x RO, różdżkę, puszkę pandory, siodło, ogłowie i podkowy (x2) posejdona, zwój plutona, promień heliosa, 2x strzałę artemidy, w sumie 20 diamentów, ostrogi, prysznic, stracha na wróble, 12 000eq, 20 PD, uzdę na miarę i 100 rzep. no i Kwarca oczywiście. żeby każda promocja była taka fajna 😁
Czy mogłabym poprosić kogoś o wysłanie mi rzepy na howrse.com? :kwiatek: Nick: Irony. (z kropką na końcu) Oczywiście odeślę, jak tylko zaliczy mi zadanie 🙂
a ja mam zrobione 26 przepisów i stoję od wczoraj, bo nie mam składników :/ otworzyłam dziś 7 ro ( i tak muszę otworzyć 15 do boskiego) i na szczęście mogę upiec kolejne ciasto - prysznic 🙂
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Łzy Afrodyty 2 000 Equus 25 rzep 10 jabłek 7 punktów dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Czekolada 1 x Mleko 1 x Barwnik spożywczy
Zestaw Nyks 2 000 Equus 10 rzep 80 jabłek Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Orzech laskowy 1 x Przyśpieszacz 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Piorun Zeusa 4 000 Equus 10 rzep 2 mieszanki energetyczne Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Masło 1 x Jajko 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Róg Obfitości 2 000 Equus 15 rzep 20 jabłek Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Cukier puder 1 x Cynamon 1 x Barwnik spożywczy
3 diamenty 3 000 Equus 15 rzep 5 mieszanek energetycznych 2 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Kawa 1 x Cukier 1 x Barwnik spożywczy
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... 1 diament 1 000 Equus 10 rzep 3 mieszanki energetyczne 3 punkty dorastania Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Wiórki kokosowe 1 x Cukier puder 1 x Barwnik spożywczy
Złote Ostrogi 2 000 Equus 15 rzep 3 mieszanki kaloryczne Zdobywasz także składniki do swoich przepisów! 1 x Śmietanka 1 x Wanilia 1 x Barwnik spożywczy