Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

Ma ktoś na lewych jakieś siodła, piramidki ?
Bardzo proszę wysyłać na: foxi
:kwiatek:

Odwdzięczę się np. orchideą
mam Strzałe Artemidy jakby ktoś chciał się wymienić 🙂
@deidre : merci, merci! wystawione 🙂
Czy do kogoś jeszcze oprócz mnie przyszedł mail z zaproszeniem do gry od jednej z forumowiczek?
Możecie mi powiedzieć jak wklejać tylko kawałek strony z gry, np: ze źrebakiem? chodzi mi o to żeby linkować całej strony :kwiatek:
@deidre : merci, merci! wystawione 🙂

Kupiłam. Rozumiem, że mogę ją sprzedać? Zaraz wystawię jakiegoś swojego. Możesz się pozbyć 🙂
[[a]]http://www.howrse.pl/marche/vente/voir?id=476468&requete=mesVentes%3D1[[a]]
może się ktoś na niego skusi?
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=259838   
moja nowa prezentacja 🙂 Odpicowałam filmem i gifami 🙂 wykonana przez konik66 🙂
Zostałam oszukana na howrse 😵 z mojej bezmyślności uwierzyłam, że dziewczyna podnosi PG o 1.80 i jej dałam konia na 10 dni. Teraz patrzę, a koń ma podniesione o 1.20 PG i zabrała mi orchidee. Napisałam do niej, że mnie oszukała.
😵 napisz co to za użytkowniczka, by nas przestrzec przed nią
To użytkowniczka oli330
Zostałam oszukana na howrse 😵 z mojej bezmyślności uwierzyłam, że dziewczyna podnosi PG o 1.80 i jej dałam konia na 10 dni. Teraz patrzę, a koń ma podniesione o 1.20 PG i zabrała mi orchidee. Napisałam do niej, że mnie oszukała.

Raczej tak samo nie wiedziała, że się nie da... tylko szukała naiwnego by sprawdzić.

Już dawno Deidre pisała, że więcej się nie da niż 1,2
a po co jej dawałaś tego konia? mogłaś udostępnić konto. skąd wiesz, że Ci odda? 😉
Hermes w sumie orchidea to nie fortuna 😉
Ime, da się, mnie sie udało więcej niż 1,20. Było to nie zamierzone, już teraz nie pamiętam ile to było ale więcej, zadania nie wypełniłam i musiałam prosić Florcik o pomoc 🙂
Bay, oddała mi go, ale chce za to podniesienie o niby 1.80, 5 tyś, więc ja tak nie chcę, bo o 1.20(tyle podniosła) to i ja umiem bez orchidei. Perfidnie mnie wykorzystała i oszukała.

Mam na wymianę na angielskim howrse w zamian za coś na pl :
Eolus' Wind
x 2
Fertility Wand
x 4
Black Orchid
x 2
Seahorse
x 1
oraz
Aging point
x 40
Made-to-measure bridle
x 1

Propozycje na PW 😉
olciiik, czy mogę liczyć ze udostępnisz mi ogra hanowera z PG ponad 390 do pokrycia mojej klaczy?

Cierp1enie, jaki masz nick na howrse?
jezu, ludzie, cierp1enie pisała milion razy, że ma taki sam nick na howrse (z małej litery chyba)
Bay, nie jezu ale mi się nie bardzo chce przeglądac 10 stron wstecz zeby to znaleśc jak ktoś powtarza co chwile ze mu się bezróg urodził to Ok
no to jest rzeczywiście nużące. ale jest coś takiego jak wyszukiwarka, wpisujesz tam 'cierp1enie' i szukasz na JEDNEJ STRONIE nie 10ciu, gdzie cierp1enie/ktoś napisała swój nick. trudne?
aszka, rzeczywiście moglabyś poszukać bo jak ktoś pisze po parę razy jaki ma nick, to również staje się nudne tak te rogi albo bezrogi. Bay ma rację. 
w tej chwili roztrząsanie tego też jest nudne naprawdę

Pisałam ci od razu jak się zastanawiałaś czy jej dać konia, że się nie da nawet z orchideą bo  gdy bawisz się po podniesieniu o 1,20 to masz po prostu w zabawach +0
Alabamka, wiem, przyznaję racją, ale była tak ciekawa, żę musiałam spróbować  😡
Pokryje mi dziś, ktoś 4 rożki? :kwiatek:
2wie klacze trzeba przygotować i od razu później sprawdzić (ale mają objęcia)
za pomoc dam 2 piramidki na pl lub na angielskim 2 piramidki lub coś drobnego z cr typu np. powiew 🙂
Będę wdzięczna za pomoc :kwiatek:
Kto chce świetne konto na howrse? 🙂
-24 kupony
-przedmioty z CR warte drugie tyle ( m. in 2x zestaw nyks)
-42 tys equus
-10 klaczy jednorożców (każda innej rasy)
-snow
-duuużo różnych koni
zapraszam do składania propozycji na poczte 🙂

Moge też wysłać wszystkie te przedmioty na inne konto- na warunkach do omówienia 🙂

Cierp1enie, jaki masz nick na howrse?

aszko - mam nick cierp1enie a na drugim koncie nastys  :kwiatek:

dziewczyny co to za wymiana zdań  🤬  😀
[b]Kto chce świetne konto na howrse? 🙂
-24 kupony
-przedmioty z CR warte drugie tyle ( m. in 2x zestaw nyks)
-42 tys equus
-10 klaczy jednorożców (każda innej rasy)
-snow
-duuużo różnych koni
zapraszam do składania propozycji na poczte 🙂

Moge też wysłać wszystkie te przedmioty na inne konto- na warunkach do omówienia 🙂

ja chcę !! ale za co ? 😉
jakby ktoś chciał kupić mojego słabego konia to wystawiłam na sprzedaż
pełna krew angielska ogier imię FAST AND FURIOUS
mam zadanie "sprzedać konia" wystawiłam go za 500

chcę pokryć moją klacz rożkiem, ale najtańszy za 1500zł
sprzedałam wszystko i mam tylko 1000 buuu
Proszę, może ktoś zechce kupić mojego arabka z zestawem Posejdona? Jest na aukcjach, a mam zadanie zeby go sprzedać za 1 kupon... jak sie da, to potem kupon mogę oddać 🙂, albo konia odkupic 🙂
Dzięki za kwiatki. O nimim nie zapomnę. Piramidki wyślę, tylko muszę móc 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się