Zostałam oszukana na howrse 😵 z mojej bezmyślności uwierzyłam, że dziewczyna podnosi PG o 1.80 i jej dałam konia na 10 dni. Teraz patrzę, a koń ma podniesione o 1.20 PG i zabrała mi orchidee. Napisałam do niej, że mnie oszukała.
Zostałam oszukana na howrse 😵 z mojej bezmyślności uwierzyłam, że dziewczyna podnosi PG o 1.80 i jej dałam konia na 10 dni. Teraz patrzę, a koń ma podniesione o 1.20 PG i zabrała mi orchidee. Napisałam do niej, że mnie oszukała.
Raczej tak samo nie wiedziała, że się nie da... tylko szukała naiwnego by sprawdzić.
Już dawno Deidre pisała, że więcej się nie da niż 1,2
Ime, da się, mnie sie udało więcej niż 1,20. Było to nie zamierzone, już teraz nie pamiętam ile to było ale więcej, zadania nie wypełniłam i musiałam prosić Florcik o pomoc 🙂
Bay, oddała mi go, ale chce za to podniesienie o niby 1.80, 5 tyś, więc ja tak nie chcę, bo o 1.20(tyle podniosła) to i ja umiem bez orchidei. Perfidnie mnie wykorzystała i oszukała.
Mam na wymianę na angielskim howrse w zamian za coś na pl : Eolus' Wind x 2 Fertility Wand x 4 Black Orchid x 2 Seahorse x 1 oraz Aging point x 40 Made-to-measure bridle x 1
no to jest rzeczywiście nużące. ale jest coś takiego jak wyszukiwarka, wpisujesz tam 'cierp1enie' i szukasz na JEDNEJ STRONIE nie 10ciu, gdzie cierp1enie/ktoś napisała swój nick. trudne?
Pisałam ci od razu jak się zastanawiałaś czy jej dać konia, że się nie da nawet z orchideą bo gdy bawisz się po podniesieniu o 1,20 to masz po prostu w zabawach +0
Pokryje mi dziś, ktoś 4 rożki? :kwiatek: 2wie klacze trzeba przygotować i od razu później sprawdzić (ale mają objęcia) za pomoc dam 2 piramidki na pl lub na angielskim 2 piramidki lub coś drobnego z cr typu np. powiew 🙂 Będę wdzięczna za pomoc :kwiatek:
Kto chce świetne konto na howrse? 🙂 -24 kupony -przedmioty z CR warte drugie tyle ( m. in 2x zestaw nyks) -42 tys equus -10 klaczy jednorożców (każda innej rasy) -snow -duuużo różnych koni zapraszam do składania propozycji na poczte 🙂
Moge też wysłać wszystkie te przedmioty na inne konto- na warunkach do omówienia 🙂
[b]Kto chce świetne konto na howrse? 🙂 -24 kupony -przedmioty z CR warte drugie tyle ( m. in 2x zestaw nyks) -42 tys equus -10 klaczy jednorożców (każda innej rasy) -snow -duuużo różnych koni zapraszam do składania propozycji na poczte 🙂
Moge też wysłać wszystkie te przedmioty na inne konto- na warunkach do omówienia 🙂
jakby ktoś chciał kupić mojego słabego konia to wystawiłam na sprzedaż pełna krew angielska ogier imię FAST AND FURIOUS mam zadanie "sprzedać konia" wystawiłam go za 500
chcę pokryć moją klacz rożkiem, ale najtańszy za 1500zł sprzedałam wszystko i mam tylko 1000 buuu
Proszę, może ktoś zechce kupić mojego arabka z zestawem Posejdona? Jest na aukcjach, a mam zadanie zeby go sprzedać za 1 kupon... jak sie da, to potem kupon mogę oddać 🙂, albo konia odkupic 🙂 Dzięki za kwiatki. O nimim nie zapomnę. Piramidki wyślę, tylko muszę móc 😉