mam RO, kupony, pegazy, rogi. ale ile oni musieli użyć przyspieszaczy (które nie wpadają z każdego RO), żeby tak szybko zrobić 30 przepisów i potem jeszcze boskiego, który "robi się" 22 godziny normalnie
olciiik Z CR najchętniej na Zestaw Posejdona, Harmonii; Klepsydrę Kronosa. Mogę też sprzedać za Eq 😉 Jakbyś była nadal zainteresowana to pisz na howrse (Irony), bo się jeszcze ktoś chętny zgłosił zaraz po Tobie.
aga - [s]jasne. tylko przypomnij o co chodzi bo znowu mało spałam i mało kontaktuję 🤣[/s] Rogi. Już pamiętam. Oczywiście że współdzielenie 😀 A zaprosisz mnie ty? bo ja mam limit zaproszeń wykorzystany 😡
Nic, ona jest dla koni do GP, także jak będzie Ci się nudzić to możesz się nią zająć, a jak nie to nie musisz jej ogarniać 🙂 A, że kolekcjonuję boskie to kupiłam 🙂
Co zrobić, żeby koń Duch przynosił podarunki? Mi jeszcze nie przyniósł nic, a mam go jakiś czas.
Cierp1enie, ale ja lubię klikać twoje konie, super odmóżdżanie po całym dniu często 😉 i ta satysfakcja, kiedy wcisnę wszystkie konie w zawody z rozetami 😁
Bat :
Your horse gets a +5 bonus to each of his skills two days out of three. One day out of three, it's a -15 penalty. Skeleton :
Your horse's morale is 100% all the time. Ghost :
Each day your horse has a chance to go and visit Ow and his breeding farm. You can't do any actions with him but he'll come back the following day with gifts. Vampire :
Your horse makes its opponents in competitions lose 5 points. Pumpkin :
Each time your horse has a birthday, you earn 100 times its age in Equus. This works until he reaches his 50th birthday.
nie możesz nic robić z koniem Duchem, on wtedy MOŻE pójdzie do Ow i wróci z prezentem. (trochę jak nasz starosta i karty z dziekanatu, w sumie on też na uczelni tylko duchem jest :hihi🙂 a, skumałam, że tego nowego boskiego można dorwać na błyskawicznych, więc pewnie stąd je ludzie mają.