aga gratuluję! radzę teraz wam nie kupować nowych rogów (chyba że nie macie ani jednego) bo strasznie drogie są. aż się boję co będzie w czasie promocji. Ja z niej zrezygnowałam, ale rogi rozmnażam w miarę możliwości 🙂
ja nie mam ani jednego, ale i tak mnie na żadnego nie stać 😉 a przepisy zrobiłam na com dopiero trzy. te składniki bez szału coś mi wpadają, a i rzadko zaglądam do gry.
Rogów mam niezly zapas. ostatnio kupilam 5 pegazow (10 -12 000) kazdy no i 28 krwii meduzy. Mnie ta promocja nie kreci, nie wiem czy wezme udzial ale z duzym zyskiem bede sprzedawac konie 🙂
aga gratuluję! radzę teraz wam nie kupować nowych rogów (chyba że nie macie ani jednego) bo strasznie drogie są. aż się boję co będzie w czasie promocji. Ja z niej zrezygnowałam, ale rogi rozmnażam w miarę możliwości 🙂
A ja specjalnie w tym celu obkupiłam się w rogi jak tylko zobaczyłam tą promocję na com i zamierzam sprzedawać drożej jak wejdzie do nas 😁
Czy mógłby mi ktos dziś o 18.20 pokryć moje 4 rogi? Nie będzie mnie wtedy w domu, a przez komórkę nie dam rady pokryć wszystkich..... Oczywiście mogę się jakoś odwdzięczyć 😉