dziewczyny chyba kończę z howrse, nie chce mi się grać. 😎 Sprzedam za malutką sumkę / oddam moje konie - po co mają się marnować 😎 kto pierwszy ten lepszy. Wielka wyprzedaż wszystkich koni z mojego konta http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4219
Nie kończ! Ja tak zrobiłam kiedyś "bo mi się już nie chce" a potem miałam ochotę wrócić 🤣 Możesz mi dać roga za kilka equus, bez kończenia z howrse 😎
Kurcze! Przeżywalam oblezenie na pw i teraz wchodzę tutaj dopiero. Niestety został mi tylko ogier jednoróg hanowerski 😎 sprzedaje kazdemu po jednym rogu, żeby sprawiedliwie było xD a konto sobie zostawiam.
edit: przeżywam oblężenie, jutro wejdę 😀 jednorogów już nie mam!!! ale pozostale konie są.
nopebow - ja również dziękuję :kwiatek: A co do hodowli - konik66 ja hoduję ogółem hanowery, a co do jednorożców to mam 1 i jutro będę mieć 2 🙂 Staram się rozwijać ją :P
Znalazłam to na profilu Kasiul: "UWAGA NA GRACZA milena682!!! Gracz ten wykorzystuje innych mówiąc, ze posiada upominek hery i chce wypożyczyć jednorożca, w zamian oddaje ci klacz i jednego z narodzonych jendnorogow po podaniu takze rózdżki płodności. Oszukała już w ten sposób mati 300 oraz gracza wabankowa , olisianna i gardenia!!! Jeżeli chcesz mi pomóc w ostrzeżeniu innych przed taką sytuacją, wklej to na swoją prezentację."
[quote author=Arshenicowy link=topic=49169.msg949361#msg949361 date=1300998201] [quote author=deidre link=topic=49169.msg949123#msg949123 date=1300992372] Przecież gajara18 to osoba stąd. Nowe konto na forum???
Miałam puszki ale już dawno temu przehandlowałam na pioruny 🙁
oczywiście że stąd jestem jak mogłabym nie być?proszę pomoże ktoś? [/quote] Dziwne, bo pisałeś/aś do mnie wcześniej jako chłopak 🙄
Florcik Arshenicowy to mój brat Ya jestem gajara18 możesz sprawdzic na howrse gajara18 to nick na howrse.
mama dała mi szlaban na komputer bo kupon z jej telefonu wczoraj kupiłam. a brat siedzi na komputerze to wykorzystuje chwilę. [florcik]mój brat jest dziwny .