100!? no to dramat 😵 szczególnie, że z czasem coraz bardziej durnowate, jak np. znajdź beczułkę tłuszczu. znalazłam już z 5 razy, a teraz jak potrzeba to za szybko nie pójdzie 👿 ułożyłam muzyczną kolekcję, brakuje mi jednej karty (brązowej) w kolekcji malarskiej (którą szalenie bym chciała ułożyć) i po 2 w rzeźbiarskiej (2x srebrna), rysunkowej (srebrna, złota), teatralnej (srebrna, diamentowa), filmowej (2x diamentowa). nie mam żadnej karty z pisarskiej. czy jak wymieniamy kartę za diamenty to jest pewność, że dostaniemy jakąś brakującą z kolekcji?
sei, najgorsze są te zadania o staż, bo tego nie przeskoczysz. teraz mam za zadania wysłać konia do nieba.. Musi mieć powyżej 30 lat? Czy mogę jakiegokolwiek uśmiercić?
xxagaxx, jakiegokolwiek, bo za to chyba dostajesz puszkę i będziesz mogła zwierzaka ożywić. No chyba że masz takiego 30 letniego, to masz kupon. Aha, jeżeli chcesz ożywić, to koń musi mieć mniej niż 25 lat.
sei, niby można nowy zestaw, kupiłam dziś dwa i miałam 1nową kartę. Wolę wymienić złote które mam, niż brać kolejne zestawy. Mam już 18 kart takich samych.
ależ lipne te eliksiry! połączyli je chyba z maszynami i roślinkami :/ gdzie tu w ogóle jest boski? a widzę, robię konto pegaza i dopiero mi się wyświetlił. oprócz rogów jeszcze 15 RO i 20 takich samych składników. no i trzeba zdobyć najpierw 30 fantów, a nie 15 jak zwykle :/ ooo, no teraz to przegięli, można robić tylko jeden przepis na raz, więc to strasznie długo potrwa :/