Słuchajcie, zniknęło mi z jakieś 2 dni temu tłumaczenie z angielskiego na polski w Howrse com. Mam przeglądarkę Google chrom, wszędzie indziej dalej tłumaczy, tylko w grze zniknęło. Mam teraz problem, bo angielskiego ni dy dy 🙂 Zauważył ktoś może to samo u siebie?
Pytałam się , ale nikt nie odpowiedział, program google chrom przestał mi tłumaczyć Howrse com. na polski. (nie wiem dlaczego, wszystko inne tłumaczy) Czy są jeszcze jakieś inne przeglądarki które mają opcje tłumaczenia automatycznego?
nie, dokonań nie mam skończonych. ale jak patrzyłam na profile innych to już kilka trofeów mi się należy 🙁 muszę najpierw skończyć te dokonania? ile ich jest? jestem na 43.
ponawiam pytanie czy ktoś hoduje pinto na polskim? :kwiatek:
Matuzaalem, a możesz teraz wejść i zobaczyć? :kwiatek:Bo mi tak bodajże od 2 dni nie tłumaczy. Jeżeli przestało tłumaczyć, to mam problem, nie będę mogła za bardzo grać na com. 🤔.
Watrusia - mi też przestało tłumaczyć. Jak wchodziłam jeszcze kilka dni temu to tak nie było. Jeszcze ktoś tak ma? 👀
sei - dokonań jest 100. Wszystkie musisz skończyć.
xxagaxx - Musisz pokeyć różkę o konkretnej godzinie właśnie. Masz w rozmnażaniu napisane o której musisz ją pokryć. Godzinę pokryć można zmienić co 30 dni, szansa na roga 1:5