eh. ja zaczęłam kupować brązowe karty na aukcjach. jak jutro odblokują mi sprzedaże i szybko pozbędę się futrzaków na aukcjach to może powalczę o jakąś srebrną 😁 dzisiaj 2x brązowa i 2x złota, z czego 3 kolekcyjne, jedna chmurka - tak to ja rozumiem 🙂 mam prawie ułożoną kolekcję muzyczną. szał 😅
Dam coś wartościowego z CR zza pomoc w ogarnieciu OJ głównie z zawodami. Za znaczne podniesienie prestiżu zawodów i OJ Zaoferować mogę Nawet Hestie i cos wartego 2,3 kupony
Musisz ustawić wysokie poziomy, tak aby konie o wysokich um mogły startować i było więcej chętnych. Część ludzi ma ustawione ograniczenia dla osła. 🤔wirek:
Musisz ustawić wysokie poziomy, tak aby konie o wysokich um mogły startować i było więcej chętnych. Część ludzi ma ustawione ograniczenia dla osła. 🤔wirek:
Próbowałam juz na wszytkie sposoby. nawet chcialam ustawic tory w zawodach jak ma Dunkaa (chyba) ale nawet sie nieda bo niemam (?) takich przeszkód:/
Zastanawia mnie czy to tez nie chodzi o um koni, które sa trzymane w oj. Wyścigi można ustawić na wysokie. Z przełajowymi i skokami, też mam mały problem.
ChemiK musisz ustawić wysoki poziom zawodów i pilnować żeby odbywały się codziennie. Jak jeszcze dbałam o swój OJ to do 70% doskoczyłam. Dalej mi się nie chcało pilnować 🤣
a jak pilnować żeby zawody się odbywały? ja też nie wiem jak się tym zająć. Dostałam trofeum za zawody w moim ośrodku, ale nawet nie wiedziałam czy one się odbywają
może koni nie masz odpowiednich? jak wejdziesz w ośrodek -> zawody i najedziesz na swoją nazwę zawodów, to ci pokaże, ile koni jest zgłoszonych albo za ile zawody się rozegrają. może jeszcze nie minął ten czas, co musi minąć między jednymi a drugimi zawodami.
wychodzi na to, że jak spadł o 420 miejsc, to wczoraj był 45 w popularności 😉 zresztą:
Coverings + 202 500 z czego 200 000 tym właśnie koniem 😁
edit. kupiłam zestaw kart, a tam diamentowa, brakuje mi jednej do boskiego i dwóch w ogóle 😅 potem na błyskawicznych diamond card sale finished! 800 001 Equus 38 xofkate udany dzień 😉
A ja mam 6 kart, i wszystkie są takie sam. Nie tyle co się powtarzają, ale dosłownie są takie same... Nie mam szans chyba uzbierać boskiego skoro są wiecznie same powtórki, a wymieniać można raz na dzień ;/;/
Zmarnowałam konia na kupon... nie zauważyłam, że już zabiłąm 10 🙁
Potrzebuję jeszcze 2-3 kuponów mam na wymianę: Róg Obfitości x 2 Zestaw Hery x 3 Klepsydra Kronosa x 1 Zestaw Harmonii x 1 Chmurka x 3 Woda Młodości x 4