u mnie doszła jeszcze jedna srebrna 5 tys equus, nie marudzę bo bieda w kraju 😁 szkoda, że nie można się wymieniać kartami, między graczami. u mnie z diamentami za słabo niestety, żeby wymienić na zestaw, ale jeżeli dadzą później promocję drugi raz to kto wie 🙂
xxagaxx, sklep -> wymień przedmioty -> zarządzaj moimi sprzedażami -> daj prezent 😉 na stażu się nie znam, bo mnie od daaawna nie interesuje 😁 a diamenty są teraz w RO albo dostaje się je od boskich koni, swoich, no albo Topazów 😉 aaa , i chyba kupon można wymienić na 10 diamentów. w drugą stronę to niestety nie działa. nie chce ktoś okrycia hypnosa na pl? Cierp1enie, wolisz puszki pandory czy orchidee na pl? 🙂
Ja też kupiłam dziś jeden komplet 5 kart, jutro kupię drugi, a później będę miała nadzieję że pojawią się ta promocja pod koniec maja, bo tak liczę że do 30 maja zostało 13 dni. Każdego dnia można wygrać 2 karty w zawodach i 2 za logowanie czyli łącznie 4. Czyli jeszcze można zdobyć 52 karty.
Cierp1enie skąd ty się dorobiłaś tylu kuponów? :P 😀
xxagaxx- miałam 50 diamentów, to kupiłam 5 zestawów, a 8 to kupony. Zostało mi jeszcze 5 kuponów, ale zostawię na później, jakby mi się nie trafiła diamentowa za zalogowanie (a pewnie się nie trafi). Złote mam już wszystkie 🙂
A ja wydałam wszystkie 17 kuponów na zestawy i nie miałam ani jednej diamentowej. Trochę się wkurzyłam, bo od dawna liczyłam na boskiego w kartach, a teraz nie ma szans...
na pl brakuje 26 kart do boskiego konia, a na ang 28, także raczej się nie uda. chciałabym chociaż jakieś profity sensowne pozgarniać, jak przedmioty CR 🙄
brakuje mi [s]6[/s] kart. [s]6[/s] diamentowych 😵 już tylko 5, chyba zużyję wszystkie diamenty, co mi tam... edit. 4, mam przywilej heliosa czy jak to tam po polsku nazwać 😁 no, mam diamentową do wymiany, bo się powtarza, może coś jednak ugram 😉 jeszcze 3.