Cierp1enie jeśli potrzebujesz puszki, to dodaj mnie na koncie kostuszka albo annablonska1, nie pamiętam na którym mam puszkę i Cię poratuję, jak zaczynałam to też mi dziewczyny pomogły :kwiatek:
jaaa, mamy piękne małe rożki-angliczki z florcik (i Dunką) 🏇
Hodowla jednorożców andaluzyjskich Sound Of Silence poszukuje osoby chętnej do współpracy . TYLKO JEDNEJ. Jest to hodowla która zajmuje 5 z 10 miejsc w rankingu ogólnym rożków 🙂 Osoba chcąca do nas dołączyć musi spełniać następujące kryteria: *kryć rogi rano i wieczorem *mieć więcej niż 40 000 Eq *blupować konie i nie blokować hodowli ( po urodzeniu koń może stać bezczynnie przynajmniej 2 dni no chyba że PG jest małe i nie opłacalne jest starzenie konika) * mieć więcej niż 13 lat *umieć podciągać PG i blupować konie w 12 lat 🙂 *musi mieć doświadczenie w hodowli jednorożców ( posiadać chociaż jednego ) Oczywiście konia na start dostanie od nas , dokładniej ode mnie 😉
Bitre Wszytko by mi pasowało, ale nie kryję rano 😂 Mama by mnie zabiła jak bym wstała o 6 😁 (słyszy nawet jak ktoś szepta na dworze :lol🙂 (dobra trochę przesadziłam, ale słuch wrażliwy ma 🙂😉
dziewczyny chyba kończę z howrse, nie chce mi się grać. 😎 Sprzedam za malutką sumkę / oddam moje konie - po co mają się marnować 😎 kto pierwszy ten lepszy. Wielka wyprzedaż wszystkich koni z mojego konta http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4219