Florcik dzięki! :kwiatek: tylko że dwie trzeba postarzyć ale tylko o 10 miesięcy i druga o 6 miesięcy. No i poćwicz trochę z nimi najlepiej przejażdżki i mają marchewki w boksie 😉 Dzięki już drugi raz mi pomagasz :kwiatek: A czemu nie idziesz do szkoły jeśli można widzieć? 😀
Ale fajnie! Ja jutro biologię piszę, mam zaliczenie z francuskiego, z wf'u na rozmóważni... A ile masz do szkoły? 🙂 jeszcze nie wyłączyłam autoryzacji 🙂
Ale fajnie! Ja jutro biologię piszę, mam zaliczenie z francuskiego, z wf'u na rozmóważni... A ile masz do szkoły? 🙂 jeszcze nie wyłączyłam autoryzacji 🙂
Ja w sumie nie mam jutro złych lekcji.. tzn mialam mieć spr. z ang. ale pani nie ma, 😉 🚫
A ja już nie chodzę do szkoły i w sumie sie z tego nie cieszę ;/ Pochodziłabym sobie jeszcze np. do takiego liceum 😀 A co do howrse, ma ktos jednoroga achała do pokrycia mojej Ashity ?:>
ale jestem durna ... mam 3 konta do których nie pamiętam hasła a nie mam mejla bo żeby zmienić trzeba podać hasło 😵 a mam tam kamienie i objęcia 😤 ma ktoś pojęcie jak się tam dostać ?
[quote author=Ema_6 link=topic=49169.msg931105#msg931105 date=1299761047] pokryje ktos roga z objeciami na 18.23 dzisiaj ? :kwiatek: moge cos dac w zamian 😁 [/quote] Ponawiam 😁