Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

to wystaw jakims  co moge zaplacic max 750 equs  😁
mam do sprzedania:
2 klaczki arabskie jedna 410,14 po zabawach, druga 409.39 przed zabawami. Oczywiście czystej krwi obydwie 🙂
Ktoś chętny? 😉
Jeśli miałby ktoś punkcika to ja chętna 😀 Wykończą mnie one 😀
Pokryje ktoś mi rano rożki? :kwiatek:
Ja mogę🙂 I tak do szkoły nie idę 😎
jest ktoś inny oprócz mitery kto mógłby mi pokryć jutro rogi o 18:23? Mitery się niestety nie odzywa, a mnie nie ma jutro od rana w domu  🙇
jaa ! 🙂
Florcik dzięki! :kwiatek: tylko że dwie trzeba postarzyć ale tylko o 10 miesięcy i druga o 6 miesięcy. No i poćwicz trochę z nimi najlepiej przejażdżki i mają marchewki w boksie 😉 Dzięki już drugi raz mi pomagasz :kwiatek: A czemu nie idziesz do szkoły jeśli można widzieć? 😀
Rodzice pojechali do Holandii zawieźć towar a ja z 9-letnim bratem zostaje w domku, wszystko mamy gotowe, tylko odgrzać 🙂 A do szkoły za daleko 🙂
Ale fajnie! Ja jutro biologię piszę, mam zaliczenie z francuskiego, z wf'u na rozmóważni... A ile masz do szkoły? 🙂
jeszcze nie wyłączyłam autoryzacji 🙂
konik66, Z tą wersją na komórkę chodziło mi o howrse, nie o rv 😉 . O rv wiem, że jest, ale lepsza jest normalna wersja 😉
mam do wykonania zadanie by sprzedać konia za kupon - ktoś chetny ? oddam kupon jesli tak mozna
konik66, Z tą wersją na komórkę chodziło mi o howrse, nie o rv 😉 . O rv wiem, że jest, ale lepsza jest normalna wersja 😉

aaaaha! 😉 No nie wiem ja wchodzę z telefonu na operę mini i sobie siedzę ale mam wolny internet na komórce : (
Ale fajnie! Ja jutro biologię piszę, mam zaliczenie z francuskiego, z wf'u na rozmóważni... A ile masz do szkoły? 🙂
jeszcze nie wyłączyłam autoryzacji 🙂

Ja w sumie nie mam jutro złych lekcji.. tzn mialam mieć spr. z ang. ale pani nie ma,  😉 🚫
A ja już nie chodzę do szkoły i w sumie sie z tego nie cieszę ;/ Pochodziłabym sobie jeszcze np. do takiego liceum 😀 A co do howrse, ma ktos jednoroga achała do pokrycia mojej Ashity ?:>
Watrusia ma z tego co wiem. uderzaj do niej na pw🙂
[s]
Już nie mogę się doczekać! 💃[/s]

Wróć! Nie ten wątek!
Kurde tylko chciałabym na rano a jej teraz nie ma, no szkoda jakos dam rade 🙂
Pokryte rozki konik66.  ide spać 😵
Ja pokryłam i to cud, że wstałam tak rano, a tu bez rogu ! 🤬
u konik66 dzisiaj z rana
: 🏇
pokryje ktos roga  z objeciami na 18.23 dzisiaj ?  :kwiatek: moge cos dac w zamian  😁
ale jestem durna ... mam 3 konta do których nie pamiętam hasła a nie mam mejla bo żeby zmienić  trzeba podać hasło  😵
a mam tam kamienie i objęcia  😤
ma ktoś pojęcie jak się tam dostać ?
A masz wszędzie inne hasła?  😉 Spróbuj wszystkie które używasz może wejdzie 😁
no właśnie akurat wtedy zachciało mi się wymyślać jakieś nowe  😵
potrzebuję punktu, jednego, oddam z innego konta !  😵
wabankowa spróbuj kliknąć 2 razy to miejsce na nick-może cię zapamiętało  :kwiatek: A jak nie zadziała to już nie wiem...
ok, punkt nieaktualny  🙄
ogierek pg 387 ;>
sprzedam ogiera nieśmiertelnego Casanovę (kłusak), pisać na pw !  🏇
[quote author=Ema_6 link=topic=49169.msg931105#msg931105 date=1299761047]
pokryje ktos roga  z objeciami na 18.23 dzisiaj ?  :kwiatek: moge cos dac w zamian  😁
[/quote]
Ponawiam  😁
borkowa., Jeśli działasz na mozilli to w opcjach masz taką sprytną opcję 'Zapamiętane hasła'.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się