[s]Dziewczynki moje drogie jak mam znaleźć zawody, w których cała pula nagród wynosi 10equus? Mam teraz dokonanie, żeby wygrać 1equus i nie wiem jak to zrobić, wszystkie zawody są po 170 e i wzwyż 😵[/s] Już mi się udało 😀
dziewczyny, potrzebuję osoby która ma możliwość kupna 10kuponów, niestety nie mam możliwości kupna kuponów, bo nie mam karty kredytowej, paypal itd Oddam przez przelew. (32zł)
jak zrobić forum ośrodka? 🤔
A DA się je wgl. założyć? W TRYBIE PILNYM SKUPIĘ CHMURKI! WIĘCEJ NA PW HOWRSE 😉
A ja w trybie pilnym kupię PD bo zostały mi całe 3 🙂
wyślij mi zaproszenie na rosolowa to Ci podeślę jeden
Cierpi1enie mam Cię w znajomych - milenchen24 🙂
dziewczyny ma któraś z was może na howrse.pl na sprzedaż rzadkie maści koni do trofeów ? Holenderski koń gorącokrwisty cremello brudnokasztanowata Baskir Curly bułana tobiano Kuc Connamara siwa w hreczce brudnokasztanowata trakeński cremello jasnokasztanowata
Mam na wymianę przedmioty z COM na PL - najchętniej na kupony lub to samo, ale nie koniecznie 😉2 Passy Philotes' Stroke x 8Morpheus' Arms x 2 Piece of Cloud x 1Philosopher's Stone x 1 Chronos' Timer x 1 Zeus' Lightning Bolt x 4 Fertility Wand x 3 Medusa's Blood x 6 Apollo's Lyre x 5 Helios' Ray x 4Harmony Pack x 4 Golden Apple x 1 Croesus' Fortune x 15 Ploutos' Parchment x 8 Pandora's Box x 7 Achilles' Heel x 7 Bonus Pack x 4 Black Orchid x 4 Poseidon's Horseshoes x 2 Centaur Pack x 1 Water of Youth x 1 Poseidon's Saddle x 1
Czy ktoś mi może do poniedziałku pożyczyć OMy? :kwiatek:
Pilnie kupie Piętę Achillesa. Więcej na pw na howrse -Haffek-
Czy ktoś mi może do poniedziałku pożyczyć OMy? :kwiatek: nadal akutualne?
Już nie, ale dzięki za chęci :kwiatek:
Pilnie kupię ŁA. Zainteresowanych zapraszam na konto na howrse -Haffek-
Dam na com pass i HoP za to samo na pl ^^ lub 2 kupony lub 2 konie w wieku 30 lat ^^ Może komuś się poszczęści i znajdzie falabelle xDsprzedam 2 UH za 3 kupony ^^ połączenie 2UH + 2ŁA+ 2RP = 5 kuponów 🙂
już niedługo falabelle do znalezienia w RO 😉 swoją drogą wkurza mnie to, bo na PL zwykle otwieram 30 RO i nic w nich nie znajduję, a na niemieckim, gdzie konto mam praktycznie tylko po to żeby sprawdzać promocje, znajduję boskie konie prawie za każdym razem, dzisiaj tak samo- 1 RO a tam 10 diamentów, 2 RO za te diamenty i falabella
Dziewczyny mam pytanie. Do jakich zawodów zapisać konia fryzyjskiego z PG 350 i UM 322.12 ? Bo dziewczyna u której jestem sitterką ma takie dokonanie i tylko tego konia z uranosa i gai 🙄
Dziewczyny, pilnie potrzebuje żywiołu! Macie może na sprzedaż? :kwiatek:
Dunkaa ile dajesz za 5 zywiol? 😉 Nie jest ktoś bezrobotny na Pl? Pilnie potrzebuje pracownik do ośrodka 😉
ma ktoś może na pl chmurki na zbyciu ? potrzebuje pilnie 20 moge dać za 2 chmurki kupon , 🙂 lub roga , lub konia z zj , cokolwiek
karla158 mogę Ci sprzedać 2 chmurki za kupon 😉
karla158 - mam 4 Chmury za 2 kupony 😉
A ja mogę się wymienić kilkoma rzeczami z poczty kwiatowej za kwiatki z PD 🙂. Ktoś chętny?
Nie potrzebuje ktoś nasion kuponów na com.? Mam ich 5 a usuwam konto i szkoda by było je zmarnować 😉 Chętnych zapraszam na pv ;p
Mam na zbyciu chmurki pisz na mój nick bielanska Szukam slittera 😉
Mam 4 chmurki na pl, sprzedam za 2 kupony. Chętnie wymienię się 2 HoPy za 2 kupony na pl lub 2 RO lub 1 RO i kupon 😉
Pilnie kuępie PA w każdej ilości. Zainteresowanych zapraszam na howrse -Haffek-
Sprzedam lub wymienie Kamień Filozoficzny 🙂
Mam 4 chmurki na pl, sprzedam za 2 kupony. Chętnie wymienię się 2 HoPy za 2 kupony na pl lub 2 RO lub 1 RO i kupon 😉 cena chmurek troszkę z kosmosu, bo nikt ich nie kupi za 2 kupony 😉
Dunkaa, przecież karla158 sama zaproponowała cenę 2 chmurki za kupon więc ja analogicznie proponuję 4 chmurki za 2 kupony 🤔ma ktoś może na pl chmurki na zbyciu ? potrzebuje pilnie 20 moge dać za 2 chmurki kupon , 🙂 lub roga , lub konia z zj , cokolwiek