Dziewczyny! Robię wyprzedaż starych źrebaków z hodowli! W cenie 2199 eq 😉 Sprzedam także stare klacze z omkami, wiek około 21 - 24 lata w cenie 80 tyś! Chętnych zapraszam na priv na howrse - ArinStreal 😉
Dunkaa fajne masz koniki ale szkoda że nie masz źrebaków "czystej krwi angielskiej" ja się chyba tą hodowlą zajmę na how i chyba kucyków szetlandzkich 😲
Mam na sprzedaż dwa luzytany z 40 gw. doskonałości klacz i ogiera za 15 000 tyś eq ktoś zainteresowany ?
Heval mi też coś kiepsko idzie heh ... mam do was pytanie nie chcecie kupić może konie mam kilka na sprzedaż fajne ceny od 1 500 do 15 000 eq ... potrzebuję kasy a zmieniam hodowlę na konie czystej krwi angielskiej i potrzebuję kasy aby zakupić dobre konie do hodowli 🙁
Jest gdzieś link do planu gier dla źrebaków? Kiedyś miałam zapisany, ale obawiam się ze tyle pozmieniali że już bym nie działał. Zwłaszcza ze nawet nie wiem gdzie zapisałam...
[quote author=Florcik link=topic=49169.msg929401#msg929401 date=1299622025] Sekretna strona nr. 1 polskie Sekretna strona nr.1 angielskie UWAGA,! DO ZROBIENIA ZABAW KOŃ NIE MUSI BYĆ WYHODOWANY PRZEZ CIEBIE,MOŻE BYC KUPIONY NA AUKCJI/PRYWATNEJ SPRZEDAŻY! aby zrobić zabawy musi być temperatura min.10 stopni C. , żyzne i czyste łąki oraz marchewki ! Plan zabaw na polskie :
Heval i xxagaxx ja nigdy tego nie używałam i moje źrebaki są niczego sobie hehe ...
więc jak ktoś może zainteresowany ogiera rasy Luzytańskiej w cenie 15 tyś mogę zmniejszyć do 10 tyś eq mam też klacz luzytańską oba te konie mają 40 gwiazdek doskonałości ... używałam ich tylko do rozmnażania i lekkiego treningu. Mam też inne konie na sprzedaż jak Koń Fryzyjski źrebak mam ich na sprzedaż aż 3 za niską kwotę i jednego pół fryza też tanio oraz Bashkir Curly też tanio mam także na sprzedaż Criollo też w miarę taniej cenie. Zainteresowany ktoś ? mogę obniżyć niektóre ceny 🙂 🙇