Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

wabankowa do kogo napisałaś bo nie wiem ? 🙁
wymienię 2x OM za 4 kupony i 50tys

Cierp1enie możesz wystawić na mnie te 2 sztuki 😉

agis do konirki
aha rozumiem i dziękuję 🙂
hmmm a nie była byś zainteresowana kupnem czegoś z mojego Czarnego rynku ?
nie, teraz krucho i z kasą i kuponami dlatego tylko OM skupuję 😉
[quote author=konirka link=topic=49169.msg1735063#msg1735063 date=1364845533]
Mam na sprzedaż 7 sztuk Objęć, po 2 kupony za jedne 😉

[s]Z chęcią kupię, tylko zaraz Ci napiszę czy 2 szt czy 4 😉 [/s]

A więc tak ogłosiłam w hodowli i każda coś chce 😀
tu masz listę:
1x wiolentynek
2x joanne
1x Rósałka
1x Karolina i Tobi
2x doska

calore oki 🙂
i mam jeszcze OM na com ale już sie wymieniłaś 🙁
[/quote]

wabankowa, byłam pierwsza z om 😂 :*
wabankowa rozumiem ja też potrzebuję kasy
ja wolę jakoś eq za miast kuponów ; o
wabankowa - niestety, Dunkaa cię ubiegła i już nic nie zostało 😉
to czemu nie skreślacie ? ja dziewczyną chęci na kupno narobiłam  😤
wabankowa ja mam jeden Om jak chcesz mogę ci sprzedać ale nie wiem za ile chcesz ?
wabankowa wybacz 👀 to moja wina 🤬 🤬 🤬

edit: pilnie kupie klepsydry! 😀
wybaczam :*

agis to jak chcesz to wystawiaj na nick joanne za 2 kupony 😉
uf 😁
wabankowadobrze na nick joanne
już wystawiłam : )
Dziewczyny! Robię wyprzedaż starych źrebaków z hodowli! W cenie 2199 eq 😉 Sprzedam także stare klacze z omkami, wiek około 21 - 24 lata w cenie 80 tyś! Chętnych zapraszam na priv na howrse - ArinStreal 😉
Dunkaa fajne masz koniki ale szkoda że nie masz źrebaków "czystej krwi angielskiej"
ja się chyba tą hodowlą zajmę na how i chyba kucyków szetlandzkich  😲

Mam na sprzedaż dwa luzytany z 40 gw. doskonałości klacz i ogiera za 15 000 tyś eq
ktoś zainteresowany ?
Mógłby mi ktoś podarować rzepę? Oddam, ale potrzebuję do dokonania  :kwiatek: Konto: Heval
Heval ja mogę ci podarować rzepkę 🙂
Mam dużo roboty na uczelni to mi się howrse pryzpomniało 😉 Kogo wpisać jako polecającego??? 😀
wabankowa - przepraszam, zapomniałam o tym skreśleniu  😡
agis, poproszę  :kwiatek:
xxagaxx, mnie wpisz, mnie wpisz, ja mam dopiero 10 dni stażu i mało pieniędzy  :kwiatek:
No dobrze, ale że nick jaki?? Muszę coś wpisać, a "ja" raczej nie przejdzie 😀
xxagaxx, nick Heval  :kwiatek:
agis, ja Ci już wysłałam 🙂
Heval już ci wysłałam rzepkę 🙂
nie musisz oddawać :*
Dziękuję  :kwiatek:

A mi jakoś słabo na loterii idzie, wygrywam 3 koniczynki na całe losowanie, jak mi się trafi 10 to już cud.  🙄
Heval mi też coś kiepsko idzie heh ...
mam do was pytanie nie chcecie kupić może konie mam kilka na sprzedaż
fajne ceny od 1 500 do 15 000 eq ... potrzebuję kasy
a zmieniam hodowlę na konie czystej krwi angielskiej i potrzebuję kasy aby zakupić dobre
konie do hodowli 🙁
Jest gdzieś link do planu gier dla źrebaków? Kiedyś miałam zapisany, ale obawiam się ze tyle pozmieniali że już bym nie działał. Zwłaszcza ze nawet nie wiem gdzie zapisałam...
[quote author=Florcik link=topic=49169.msg929401#msg929401 date=1299622025]
Sekretna strona nr. 1 polskie
Sekretna strona nr.1 angielskie
UWAGA,! DO ZROBIENIA ZABAW KOŃ NIE MUSI BYĆ WYHODOWANY PRZEZ CIEBIE,MOŻE BYC KUPIONY NA AUKCJI/PRYWATNEJ SPRZEDAŻY! aby zrobić zabawy musi być temperatura min.10 stopni C. , żyzne i czyste łąki oraz marchewki !
Plan zabaw na polskie :

8 MIESIĘCY
1h30 pastwiska / czyszczenie / 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie / karmienie 3 kg.

10 MIESIĘCY
1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / 1h pastwiska / karmienie 5 kg/ 7h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK
1h30 pastwiska / czyszczenie / 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 2 MIESIĄCE
1h30 pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg/ 8h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 4 MIESIĄCE
30 min pastwiska / czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 5 kg / 9h zabawy / rzepa / 1h zabawy / głaskanie / marchew / pojenie

1 ROK 6 MIESIĘCY
czyszczenie / 1h zabawy / karmienie 9 kg / 10h zabawy/ pojenie / rzepa / 2h zabawy / głaskanie / Marchew

[/quote]

xxagaxx, jest taki, ale to chyba ten stary 😉
agis - a jakie rasy masz na sprzedaż?  👀  Interesują mnie araby jeśli takowe posiadasz
Heval i xxagaxx ja nigdy tego nie używałam i moje źrebaki są niczego sobie hehe ...

więc jak ktoś może zainteresowany ogiera rasy Luzytańskiej w cenie 15 tyś mogę zmniejszyć do 10 tyś eq
mam też klacz luzytańską oba te konie mają 40 gwiazdek doskonałości ... używałam ich tylko do rozmnażania i lekkiego
treningu. Mam też inne konie na sprzedaż jak Koń Fryzyjski źrebak mam ich na sprzedaż aż 3 za niską kwotę i jednego pół fryza też tanio
oraz  Bashkir Curly też tanio mam także na sprzedaż  Criollo też w miarę taniej cenie. Zainteresowany ktoś ? mogę obniżyć niektóre ceny 🙂  🙇
Dunka a ty masz może jakieś araby na sprzedaż ?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się