dzięki bardzo jesteście kochane, ja już powoli ogarniam o co chodzi, ale doprowadziłam się do bankructwa 🙁 bo ciągle kupowałam rzepy i konie bez dobrych genów
jeszcze jak ktoś ma do kupienia konia w zadaniach to mój biedny koń jest na sprzedaż Gerard 🙂 nie jest ciekawy, jednak mam zadanie sprzedać konia więc jak ktoś ma za dużo kasy 😀 hehhee
[quote author=Florcik link=topic=49169.msg948949#msg948949 date=1300985547] Cierpienie- czego Ci brakuje najbardziej ? Powiedz i zaakceptuj zaproszenia z lewych to coś powysyłam 🙂
najbardziej piramidek dorastania, bo tylko tak mogę jakoś zarabiać na moich koniach dając ich na wyścigi i lekcje dzięki wam mam z 400eq 1500 😅 [/quote]
a może chcesz podkowy posejdona, albo hefajstosa 🙂? może coś Ci to da do zawodów 🙂
Cierpienie- jeśli masz bilet na grand prix to za wzięcie udziału z 2 końmi dostajesz 2 tyś. 🙂 Ja dzisiaj kryję na 3! przeglądarki 🤔 😵 u siebie, Bay i Hawany 🙂
Florcik - dziękuję za wskazówkę, zaraz popatrzę, ale chyba nie mam takiego biletu 🙂
Bitre - ja wszystko co wam niepotrzebne przygarnę :kwiatek:
w ogóle co myślicie lepsze to konto cierp1enie, czy to nastys? bo już nie wiem na którym mam grać. Na cierp1enie mam dłuższy staż, ale zrobiłam się bankrutem i nie mam za dobrych koni, na nastys mam konia mefisto który miał wszystko słabe, ale mu już wypracowałam sporo i wygrywać zaczyna zawody co myślicie?