Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

l2walker is breeding 4277 horses.

Reserve: 11 484 394

Job: Saddler

Riding level: 10

Level reached:

😵 Też chcę tyle karmy xD
no zaczęłam, ale ciężko mi to idzie, nie mam kasy, koń mi zdechł ehhh 🙁  ktoś mnie poratuje?  :kwiatek:
Cierp1enie, poratuję, zależy czym  😀iabeł:
Cierp1enie, ja też moge pomoc jakoś 😉
Alten, Jezu, jak to możliwe? x.x

Cierp1enie, posprzedawaj wszystko w inwentarzu, a ja ci zaraz prześlę puchę pandory która konia wskrzesza ;-)
dzięki bardzo jesteście kochane, ja już powoli ogarniam o co chodzi, ale doprowadziłam się do bankructwa 🙁 bo ciągle kupowałam rzepy i konie bez dobrych genów
Ma ktoś na lewych jakieś piramidki, siodła, uzdy ?
Mile widziane, mój login : foxi
:kwiatek:

Jak znajdę gdzieś takie konta gdzie nie będę miała limity to się odwdzięczę  😉

Cierp1enie - ja też może mogę jakoś pomóc ?

PS. Zaćjesz jak będziesz to odkup tego szetlanda :p
Cierp1enie, jak zrobię kwiatki z bibuły na technikę powysyłam Ci piramidek z lewusów 😉
mitery - piramidki jak najbardziej wskazane! 🙂

galuska - zaproszenie wysłałam 🙂

dzięki za zaproszenia 🙂
też sobie stworzyłam 2 konto 🙂
nick to
nastys

Cierp1enie - zaakceptowałam 🙂
dzięki 🙂

tyle was mam, że nie nadrabiam z czytaniem wiadomości 🙂 miłe to
Cierp1enie, poszły dwa punkty 🙂
Pokrycje mi ktoś dzisiaj jednorogi ? Mam juz przygotowane, krycia też są prywatne więc tylko kliknąc - bez sprawdzania ich 🙂
Cierp1enie, jaki masz nick?
Cierp1enie - zaakceptuj z Roki975(wyśle orchidee), mokoko(wyślę piramidkę)  😀

Alten - jej nick na howrse : cierp1ienie
Alten - mam cierp1enie 🙂

GaluSka - akceptowane 🙂 dzięki wam 🙂

jeszcze jak ktoś ma do kupienia konia w zadaniach to mój biedny koń jest na sprzedaż Gerard 🙂 nie jest ciekawy, jednak mam zadanie sprzedać konia więc jak ktoś ma za dużo kasy 😀 hehhee
Cierpienie- czego Ci brakuje najbardziej ? Powiedz i zaakceptuj zaproszenia z lewych to coś powysyłam 🙂
ja poproszę na cierp1enie 🙂

konik i omnia - zaprosiłam was 🙂

jakby ktoś miał puszkę pandory na zbyciu to ja chętnie przyjmę 🙁 za wiele nie mam bo tylko 400eq 🙁 dopiero uczę się w to grać

aa o co chodzi?  🙄  Czemu mnie?  😉
konik66, po prostu, aby mieć w znajomych, chyba każdy tutaj się zaprasza ? 🙂
Cierpienie- czego Ci brakuje najbardziej ? Powiedz i zaakceptuj zaproszenia z lewych to coś powysyłam 🙂

najbardziej piramidek dorastania, bo tylko tak mogę jakoś zarabiać na moich koniach dając ich na wyścigi i lekcje dzięki wam mam z 400eq 1500  😅
Niektóre pytania i posty w wątku tym załamują. 😵
Pokryje mi ktos jednorogi? Zaraz wychodze, wszytsko jest uszykowane 😀
Aaa ok bo myślałam że coś komuś mam wysłać i nie wiem o tym 😉
Noti - ile grasz już, że masz tyle kasy  😵 ?  czytam ten wątek od początku i próbuję się uczyć czegoś  😁
[quote author=Florcik link=topic=49169.msg948949#msg948949 date=1300985547]

najbardziej piramidek dorastania, bo tylko tak mogę jakoś zarabiać na moich koniach dając ich na wyścigi i lekcje dzięki wam mam z 400eq 1500  😅
[/quote]

a może chcesz podkowy posejdona, albo hefajstosa 🙂?
może coś Ci to da do zawodów 🙂
Nasetta, ja moge.  :kwiatek:
Cierpienie- jeśli masz bilet na grand prix to  za wzięcie udziału z 2 końmi dostajesz 2 tyś. 🙂
Ja dzisiaj kryję na 3! przeglądarki  🤔 😵 u siebie, Bay i Hawany 🙂
Szukam kogoś, kto w piątek i sobotę pokryłby mi rożkę 😉 W sobotę tylko pokryć, potem już nie postarzać 🙂
howrse mi się nie chce włączyć  🤔 😵

włączyło się na Operze..
Florcik - dziękuję za wskazówkę, zaraz popatrzę, ale chyba nie mam takiego biletu 🙂

Bitre - ja wszystko co wam niepotrzebne przygarnę  :kwiatek:

w ogóle co myślicie lepsze to konto cierp1enie, czy to nastys? bo już nie wiem na którym mam grać. Na cierp1enie mam dłuższy staż, ale zrobiłam się bankrutem i nie mam za dobrych koni, na nastys mam konia mefisto który miał wszystko słabe, ale mu już wypracowałam sporo i wygrywać zaczyna zawody
co myślicie?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się