potrzebuję łez afrodyty w dużych ilościach! może ktoś pomóc? 🏇 do zaoferowania w zamian mam coś z tego:
Fortuna Krezusa x 17 Puszka Pandory x 8 Zwój Plutona x 10 Czarna Orchidea x 15 Muśnięcie Filotes x 10 Lira Apolla x 5 Fortuna Krezusa x 4 Różdżka Płodności x 9 Pięta Achillesa x 14 Zestaw Harmonii x 4 Piorun Zeusa x 7 Podkowy Posejdona x 2 Krew Meduzy x 11 Promień Heliosa x 11 Chmurka x 1 Zestaw Bonusowy x 1 Strzała Artemidy x 1
i sprzedam nyxa za 2 kupony i 30000, KF za 2 kupony -> ceny do dogadania się 😉
wymienię też poniższe przedmioty z com na coś na pl, niekoniecznie na to samo:
Harmony Pack x 3 Pandora's Box x 2 Poseidon's Horseshoes x 2 Ploutos' Parchment x 2 Black Orchid x 2 Horn of Plenty x 1 Philotes' Stroke x 1 Helios' Ray x 1 Achilles' Heel x 1 Zeus' Lightning Bolt x 1
Co znaczy jak w historii finansów wyświetla mi się "Dzięki karcie « Wieczne bogactwo » Twoje fundusze zostały zasilone kwotą 1000 Equus." Co to za karta? 🤔
Misskiedis w promocji z kartami podróżniczymi była karta wieczne bogactwo, ona daje codziennie 1000 eq, jeśli logowałaś się poprzedniego dnia. Wystarczy wejść w moje konto-> moje karty-> podróżnicze i wszystko jest opisane. 😉
Potrzebuję konia izabelowatego tobiano do zadania z maszyny, może ktoś pożyczyć?
Witam. Wie ktoś może jakie są zadania do 4 maszyny z np. innych wersji albo z jakichś blogów? Bo nie wiem na co się przygotowywać i w razie czego ile RO by mi pomogło 😉
Rany! Znowu tłumaczenie takie że nie wiem o co chodzi, może mi ktoś przetłumaczyć? :kwiatek: Make a horse immortal Kończy któraś już te maszyny? Mogłaby powiedzieć jakie są ostatnie 4 zadania? 🙂
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 02 marca 2013 15:55
Rany! Znowu tłumaczenie takie że nie wiem o co chodzi, może mi ktoś przetłumaczyć? :kwiatek: Make a horse immortal
Chyba chodzi o danie koniowi kamienia filozoficznego