Forum towarzyskie »

Howrse gra :)

wystawiłam konia 🙂 daj znać, jak będę miała odkupić.
calore, wystawiony,  dziękuję  🙂
do usług 🙂
Dziewczyny, kto ma chwilę, potrzebne mi 15 gratulacji  🤔 jak coś to seganowa . Za wszystkie z góry wielkie dzięki ! :kwiatek:
potrzebuję łez afrodyty w dużych ilościach! może ktoś pomóc? 🏇
do zaoferowania w zamian mam coś z tego:

Fortuna Krezusa
x 17
Puszka Pandory
x 8
Zwój Plutona
x 10
Czarna Orchidea
x 15
Muśnięcie Filotes
x 10
Lira Apolla
x 5
Fortuna Krezusa
x 4
Różdżka Płodności
x 9
Pięta Achillesa
x 14
Zestaw Harmonii
x 4
Piorun Zeusa
x 7
Podkowy Posejdona
x 2
Krew Meduzy
x 11
Promień Heliosa
x 11
Chmurka
x 1
Zestaw Bonusowy
x 1
Strzała Artemidy
x 1

i sprzedam nyxa za 2 kupony i 30000, KF za 2 kupony -> ceny do dogadania się 😉

wymienię też poniższe przedmioty z com na coś na pl, niekoniecznie na to samo:

Harmony Pack
x 3
Pandora's Box
x 2
Poseidon's Horseshoes
x 2
Ploutos' Parchment
x 2
Black Orchid
x 2
Horn of Plenty
x 1
Philotes' Stroke
x 1
Helios' Ray
x 1
Achilles' Heel
x 1
Zeus' Lightning Bolt
x 1
Ma może któraś z Was konia, który jest potomkiem Uranosa i Gaji?  🙂

edit. właśnie zobaczyłam, że boskie też są po tych rodzicach  🙂
A ja potrzebuję konia izabelowatego tobiano,ktoś ma?Muszę go tylko położyć spać,potem oddaję  😎. Na sprzedażach chodzą po 72000 wzwyż.
Na pl? Ja mam źrebaka, mogę pożyczyć, nawet zakwaterowana jest 🙂
Tak,na PL,mój nick : milenchen24 🙂
Wystawiona

Co znaczy jak w historii finansów wyświetla mi się "Dzięki karcie « Wieczne bogactwo » Twoje fundusze zostały zasilone kwotą 1000 Equus." Co to za karta? 🤔
Misskedis już zwracam,gdybyś kiedyś czegoś potrzebowała to chętnie się odwdzięczę 🙂
Misskiedis w promocji z kartami podróżniczymi była karta wieczne bogactwo, ona daje codziennie 1000 eq, jeśli logowałaś się poprzedniego dnia.
Wystarczy wejść w moje konto-> moje karty-> podróżnicze i wszystko jest opisane. 😉

Potrzebuję konia izabelowatego tobiano do zadania z maszyny, może ktoś pożyczyć? 

chonakawe, a widzisz, dzięki :kwiatek: Co do izabelka tobiano to napisz do Milenchen niech wystawi konia na ciebie a nie na mnie i ty mi oddasz.
Witam. Wie ktoś może jakie są zadania do 4 maszyny z np. innych wersji albo z jakichś blogów? Bo nie wiem na co się przygotowywać i w razie czego ile RO by mi pomogło 😉
Szukam pracowników do ośrodka, jest ktoś kto nie ma pracy na Pl? 🙂😉
Ma ktoś pożyczyć konia maści izabelowata tobiano?  🙂
Matuzaalem Dementek ma mojego, jeśli chcesz to do niej odkup, ale niech później do mnie wróci  🙂
Dziewczyny, potrzebuje osób, które mają jakieś multi, gdzie mogłabym zabić po 10 koni 🙂 Mogę zaoferować za to 1 kupon.  😉
Plackowata - ok. dziękuję 🙂 jak tylko wykonam zadanie to od razu ci go wystawię. tylko napisz na jaki nick 🙂
Rany! Znowu tłumaczenie takie że nie wiem o co chodzi, może  mi ktoś przetłumaczyć?  :kwiatek:
Make a horse immortal
Kończy któraś już te maszyny? Mogłaby powiedzieć jakie są ostatnie 4 zadania?  🙂
Dunkaa - mogę ci uśmiercić konie - tylko zależy jaki mają wiek mam tylko 12 PD  😉
Rany! Znowu tłumaczenie takie że nie wiem o co chodzi, może  mi ktoś przetłumaczyć?  :kwiatek:
Make a horse immortal

Chyba chodzi o danie koniowi kamienia filozoficznego
Matuzaalem Na Alicred, poczeka parę dni  🙂
Plackowata  - ok 🙂
Chyba czy na pewno?
na pewno 😉
To dzięki :kwiatek:
Dunkaa - mogę ci uśmiercić konie - tylko zależy jaki mają wiek mam tylko 12 PD  😉

będą w wieku 30 lat 😉
Dunkaa - ok. Możesz wystawiać 😀
Nick?  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się